– Det blir stort og spektakulært

Fredag 14. oktober kommer illusjonist og showmann Alexx Alexxander til Brygga kultursal! Han lover et spektakulær, men samtidig nært og intimt show.

– Som illusjonist kan jeg alltid tillate meg å tenke større og annerledes, forteller Alexx Alexxander til KanDusi. Da jeg var barn så fant jeg magien, og den ga meg inspirasjon og selvtillit. Den ble hele mitt liv! Jeg tar alltid verden med meg når jeg kommer hjem til Norge, og det merker publikum.

Etter å ha fått motorsykler til å forsvinne og dukke opp, fått personer i publikum til å sveve, og delt seg selv i biter, så er det de små tingene Alexx gjør som ofte blir snakket om etterpå. Ringen eller pengeseddelen han lånte fra noen i salen for eksempel.

– Det er kanskje fordi publikum kan relatere seg til det på en annen måte, sier Alexx.

Alexx har brukt pandemiårene til å utvikle nytt show og nye illusjoner.

– Dette blir stort og spektakulært, men samtidig intimt og nært. Magi, illusjoner, dans, spennende lysspill og mektig musikk kombinert med fingerferdighet og showmanship. Ved hjelp av videoskjermer kan publikum følge med i minste detalj. Og jeg kan røpe at jeg skal få en person i publikum til å sveve i løse luften.

Alexx er perfeksjonist, og krever mye av seg selv og de som jobber for ham.

– Hver gang jeg kommer tilbake til Norge med en stor turné, så ønsker jeg å presentere noe nytt og spennende til publikum. Jo mer anerkjent jeg blir, jo viktigere er det å alltid være på topp og hele tiden flytte grensene. Jeg er i konstant utvikling og slutter aldri å forbedre. Alle som har jobbet med meg opp gjennom årene har sagt at jeg er den mest krevende arbeidsgiveren de har hatt. Jeg må alltid jakte videre. Jakten på perfeksjon. Men jeg tror det er sunt for meg som menneske også, å alltid tenke fremover og utvikle meg.

Nå har Alexx akkurat returnert fra Las Vegas for å gjøre sin største norgesturné noen sinne.

– Om to uker skal jeg tilbake til USA for å opptre på et eksklusivt arrangement i Los Angeles, før jeg kommer tilbake til Norge for å spille frem til desember. Jeg liker å reise, og elsker opplevelser og møter med mennesker og publikum i forskjellige kulturer. Magi er et universelt språk og en kunstform som gleder og fascinerer oss uansett alder.

Fakta om Alexx Alexander:

-Alexx Alexxander har aldri hatt noen annen jobb enn å være magiker.

-Han er allergisk mot kaniner (!)

-I mai i år ble han tildelt æresutmerkelse i Las Vegas som «Illusionist of The Decade»

-Han er den eneste illusjonisten i historien som har fått en hel innsjø til å forsvinne.

-Aktuell denne høsten med norgesturné og show i Los Angeles.

 

Du kan lese mer om Alexx Alexxander og finne billetter på WWW.ALEXX.NO

Foto: Nina Djærff.

Kommentarer

kommentarer