– Det blir spektakulært på Vassbotten

Om 205 dager skal Østfold igjen preges av Ladies Tour of Norway. I helgen var det løypebefaring og forberedelsene er godt i gang.

Ladies Tour of Norway arrangeres 17. til 20. august. Programmet for de ulike etappene er ikke lansert ennå, men at det kommer til å være Østfold på kryss og tvers er det all grunn til å regne med.

Sykkelrittet for profesjonelle kvinnelige syklister har etablert seg som et av de store arrangementene i fylket og det legges ned store ressurser i planlegging, logistikk og markedsføring.
Et av områdene som naturlig nok krever mye planlegging er hvor de ulike etappene skal gå. I helgen har det vært løypebefaring og Sondre, Jon Olav og Roy har lagt ut en statusoppdatering på rittets nettsider. 
– Etter mange befaringer og nyttige diskusjoner hvor krav til krevende og varierte løyper, sikkerhet, trafikkavvikling, markedsføring av regionen og valgte destinasjonsbyer, samt flotte TV-bilder alle er viktige kriterier, begynner nå de ulike etappene å ta endelig form. Vi kan blant annet love et spektakulært grusparti på søndagens etappe ved Vassbotten – her tar vi rytterne gjennom nydelig natur og krevende løyper på både svensk og norsk side.

16177879_1138306852934037_3973384042166894202_o

Vil du følge forberedelsene til Ladies Tour of Norway så finner du nettsiden her og facebooksiden her.

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer