Det blir Kollaps i kulissene

6. mars kommer et stjernelag med norske erfarne skuespillere til Brygga kultursal. Vil du oppleve Kollaps i kulissene bør du bestemme deg raskt for det er få billetter igjen.
Foto: Erik Berg 

Teaterstykket som er utgangspunktet for kollapsen er ”The Play That Goes Wrong”. Stykket går på tredje året i London og i 2015 ble det kåret til ”Årets beste komedie”.

Riksteatret forteller at det er haldenser Knut Nærum som har oversatt stykket til norsk og Kim Haugen står for regien.
Utgangspunktet for historien er enkel – ” Hva skjer når et overentusiastisk amatørteaterlag skal sette opp sin første store forestilling, et mordmysterium i ekte Agatha Christie-stil?”

«Jeg har sjelden, om noensinne, hørt høyere eller mer sammenhengende latterkuler i et teater», skrev pressen etter premieren. Kollaps i kulissene er blitt omtalt som en krysning av Hotell i særklasse og Mr. Bean – en frydefull latterbombe som appellerer til publikum i alle aldre.

På scenen star blant annet Hege Schøyen, Ingar Helge Gimle, Bartek Kaminski og Jan Martin Johnsen.

– Den handler jo om en amatørteatertrupp som har langt større vilje enn evne. Og da kan mye gå galt. Jeg spiller en scenearbeider som egentlig synes at alle skuespillerne er litt håpløse. En herlig rolle å spille, sa Schøyen i et intervju i VG da Riksteatret presenterte sitt vårprogram.

Billetter til forestillingen kan kjøpes her.

Kommentarer

kommentarer