– Det blir ekstraforestilling

24. august står Dagfinn Lyngbø på scenen i Brygga Kultursal Halden, og allerede 4 måneder før show er forestillingen nesten utsolgt.

I skrivende stund er det bare 50 billetter igjen.
– Derfor har vi i samarbeid med Stand Up Norge lagt ut ekstraforestilling samme dag. Det er hyggelig å se at folk slutter opp om arrangementer hos oss, forteller Martin Gundersen som er daglig leder i Brygga kultursal.
Stand up startet som en fast post i programmeringen med Henrik Thodesen høsten 2013, og siden da har mange komikere fylt huset. Bård Tufte Johansen, Tommy Steine, Anne Kat Hærland, Zahid Ali er bare noen av dem som har dratt på smilebåndet på Brygga.
Med over 150 000 solgte billetter til Lyngbøs nye show ”Supersmud” er det ingen tvil om at Lyngbø har funnet tonen hos alle latterglade publikummere.
Han er landets mestselgende komiker og har hatt kjempesuksess med forestillingene «Ka e’ vitsen?» (2005), «Evolusjon» (2008) og «Stereo» (2012), som til sammen har solgt ca. 400.000 billetter. Lyngbø har mottatt ikke mindre enn åtte Komipriser, noe som understreker hans posisjon som landets mest populære komiker.

Informasjon og billetter til forestillingen finner du her.

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer