– Det alltid er spennende å debutere i egen by

Førstkommende lørdag spiller The Paws på Bryggerhuset Syd. Thor Martin Thorsen, frontfigur i bandet, gleder seg til konserten og håper publikum liker det de hører.
Foto toppbilde: Havenstrøm Foto

The Paws er et ganske nyoppstartet Oslo-Halden basert band som spiller det de beskriver som ”fuzzpop”. Bandet ble startet når Thor-Martin møtte gitarist Simen Følstad Nilsen i studio for å spille inn noen nye låter som Thor-Martin hadde liggende.
Deretter har det gått slag i slag, og bandet teller i dag fem medlemmer. Det er Thor-Martin på vokal/gitar, Simen Følstad Nilsen på gitar, Magnus Buer Hansen på trommer, Marius Rekstad på orgel/piano og Ole Laurits Mosseby på bass. Inspirasjon heter de fra blant annet Weezer, Lemonheads og Wilco.

Bandet har bare hatt en konsert tidligere, og dette blir første konserten i Halden.
– Jeg har lyst til å få til noe bra med musikken, ideene og låtene mine. Det er vi godt i gang med i The Paws, så det blir spennende å høre hva folk syns etter konserten på lørdag, forteller Thor-Martin Thorsen.

Ole Laurits Mosseby gleder seg til konserten.
– Det alltid er spennende å debutere i egen by. Bryggerhuset er blitt ett veldig fint friskt pust og bra sted å spille på for musikere i halden, avslutter han.
Til tross for at bandet er ganske nystartet har de allerede rukket å få anbefalt to låter på NRK Urørt og blitt viet spilletid på Ruben på p13.

Konserten er på Bryggerhuset syd førstkommende lørdag kl 22.
Billetter kan kjøpes på forhånd eller i døra.

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer