Denne helgen er det LAN på Remmen

Thomas Gitlevaag inviterer alle haldensere til  LAN og e-sportkonkurranser i simulatorsenteret på Remmen til helgen.

 Fredag 21. februar til søndag 23. februar inviterer Thomas Gitlevaag til arrangementet «Geeks Afterlife 2» for alle barn, unge og voksne på Remmen.

– Hvis du elsker gaming, streaming og e-sport så bør du melde deg på. Vi har fortsatt noen ledige plasser igjen, sier Thomas Gitlevaag til KanDusi.

«Geeks Afterlife 2» er et «Bring your own console»-arrangement hvor du tar med deg utstyr selv. De som vil overnatter i lokalet fra fredag til søndag.

 – Dette er Norges hyggeligste LAN fordi det er mindre og mer familiært. Her kan du konkurrere i e-sport, vinne unike premier, få tips og triks til streaming på Twitch, prøve VR-spill og få nye venner, sier Gitlevaag.

Han er daglig leder i Geeks Esport, som er Norges største gaming-community målt i antall medlemmer. Selskapet er basert i Halden.

Daglig leder i Geeks Esport Thomas Gitlevaag. Foto: Arrangør.

Kjøp billetter til «Geeks Afterlife 2 her!

Les mer om «Geeks Afterlife 2» på Facebook.

Her finner du alt du trenger å vite om «Geeks Afterlife 2.

Gitlevaag forteller at målet med LANet er å lage en møteplass for medlemmer med felles interesse for spill, e-sport og community. Communityet er nasjonalt, og det kommer normalt gamere fra hele østlandsområdet. Noen ganger også fra Trøndelag og Nord-Norge.

– Våre LAN har fellestrekk med andre LAN, men to ting skiller seg ut: Det er de flotte menneskene i vårt community, samt måten vi bringer e-sporten inn i livene til hverdags-gameren. Jeg vil påstå at vi er Norges herligste og mest familiære community. Og vi tar gjerne imot enda flere haldensere, smiler Gitlevaag.

Sosialt på LAN. Foto: Arrangør.

Perfekte gaming-forhold på Remmen

Simulatorsenteret ligger ved Høgskolen i Østfold, og har Norges største storskjerm.

– Dette lokalet er unikt og godt egnet for mindre LAN-eventer. Det er det mest høyteknologiske lokalet jeg har vært i noen gang, med strøm og internett i gulvet, og fire projektorer som styrer to skjermer, smiler han.

– Den ene skjermen er på 13×3 meter som vi benytter til å vise videoer, turneringer, informasjon og presentasjoner. Den andre til konsoll spill og eventuelt VR. Det er lyskastere i taket og LED-barer på veggene. Rommet er fullspekket med teknologi og god atmosfære. Lokalet har også fasiliteter som dusj og toaletter.

Storskjerm på LAN. Foto: Arrangør.
Storskjerm på LAN. Foto: Arrangør.

– Alle tilbakemeldingene vi har fått fra deltakere har vært positive, sier Gitlevaag. folk liker lokalet, kiosken og nærheten til butikk.

Pleier det å bli fullt?

– Våre eventer fyller alltid lokalene, ofte presser vi inn noen ekstra dersom vi kan. Men det er fortsatt noen ledige billetter igjen, sier Thomas Gitlevaag.

Foto: Arrangør.
Foto: Arrangør.

 

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer