Den store stemmen fra nord

Christel Alsos er kjent som den store stemmen fra nord. I 2016 feiret hun 10-årsjubileum som artist, og slapp samme år sitt femte studioalbum til strålende kritikker. På søndag synger hun i Brygga kultursal.

Til vinteren er hun høyaktuell med ny musikk og deltakelse i TV-suksessen ‘Hver gang vi møtes’. Den 21.oktober kommer hun til Brygga Kultursal Halden for å levere splitter nytt materiale, favorittene fra ‘Hver gang vi møtes’, og ikke minst et håndplukket utvalg låter fra sin etter hvert bredt omfavnende katalog.

Gjennom årene har Alsos briljert som artist og levert perle etter perle av låter, deriblant «Milestone», «Finding Gold» og «Come On». Alsos’ katalog består av gjemte skatter, drømmende poplåter og fantastiske singler. Hun har turnert over hele landet med konsertrekken i «At That Time Of The Night Tour» i 2017, hvor hun fylte saler fra nord til sør.

Christel Alsos er en av våre mest folkekjære artister i juletiden, og har svøpt over folket med sin glitrende singel ‘Desember’, som har vært både A-listet på P1 og fremført regelmessig under Kurt Nilsen og Christel Alsos sin felles juleturné, hvor de har fremført for nærmere 50 000 mennesker hvert år, de siste fem årene.
Alsos er også en av få Spellemannsnominerte artister, hvor hun har vært nominert fire ganger. Dette blir en konsert man ikke vil gå glipp av.

Det har vært stille fra Marius Samuelsen etter han gikk straka vegen helt til topps under musikkonkurranse-suksessen Idol i 2016. Ventetiden har opplevdes uendelig lang for de som har ventet på å få høre mer av den særegne stemmen de ble så glad i, og i dag er ventetiden over når Samuelsen kommer med en musikalsk gavepakke bestående av to låter – ”Gravity” og ”Out of Order”.

Marius Samuelsen:
Artist, musiker og låtskriver Marius Samuelsen hadde bestemt seg for å satse på musikk lenge før Idol kom hans vei. De allerede høye ambisjonene, kombinert med det enorme talentet han fikk vist for det norske folk gjennom hele hans deltakelse i musikkonkurransen, sikret han til slutt seieren.

I tillegg til å fremføre imponerende tolkninger av ikoner som David Bowie, Nirvana, Queen og Susanne Sundfør, benyttet Samuelsen også tiden på direktesendt TV til å fremføre egenskrevet materiale, og ble derfor raskt stemplet som en dyktig låtskriver i tillegg til å ha både stemmen og formidlingsevnen en artist bør og skal ha.

At det har gått 1,5 år siden han slapp Idol-finalelåta ”One Of These Days” forklares med at Samuelsen har tatt seg god til i studio, der han har samarbeidet med flere ulike låtskrivere og produsenter, og fokusert på å finne sitt eget musikalske uttrykk. En smakebit på hva det er har vi gleden av å høre på dagens to rykende ferske låter, ”Gravity” og ”Out of Order”. Vi gleder oss til fortsettelsen.

Tekst: Arrangør

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer