Den Hvite Dame skal spøke igjen i juli

Familiemusikalen Den Hvite Dame har for lengst befestet sin posisjon som en minnerik tradisjon for hundrevis av mennesker. Til sommeren settes forestillingen igjen opp på Fredriksten festning. Større og bedre enn tidligere skal vi tro musikalens nye forsterkninger. 

Fra 4.- 8.juli blir det satt opp syv forestillinger. Nytt i år er at det også blir to matinéforestillinger klokka 19.30.

-Vi gleder oss veldig til å sette opp Den Hvite Dame for tredje gang før vi tar en pause på to år, forteller produsent og regissør Tomas Glans. Neste år er det Opera Østfold, så da tar musikalen en pause. Deretter vil vi spille annenhvert år. I 2020 er det 100 års-jubileum for Den hvite dames historie, noe vi gleder oss veldig til å markere.

Tomas Glans er regissør og produsent for Den Hvite Dame. Foto: Jarle Nyttingnes.

Tilrettelegger for de minste 

Den Hvite Dame er en familieforestilling- og for de minste har forestillingsstart kl.22.00 opplevd som sent. Produksjonen tilrettelegger derfor med å sette opp to matinéforestillinger kl.19.30.

– Vårt mål er at dette er en forestilling som haldensere og østfoldinger skal samle seg om, også de minste av oss, sier Glans og legger smilende til: forestillingen passer for alle fra seks til 100 år.

De to tidligere årene har musikalen blitt satt opp i august, men i år skal den hvite dame spøke i juli.

Nå jobber produsentene med en ny og spennende cast til forestillingen.

Billetter legges ut på Ticketmaster til helgen.

Den Hvite Dame 2018

Onsdag 4. juli kl 22.00

Torsdag 5. juli kl 22.00

Fredag 6. juli kl 1830 og 22.00

Lørdag 7. juli kl 1830 og 22.00

Søndag 8. juli kl 22.00

Den Hvite Dame produseres av:

Hanne Hagerup

Simen Gloppen

Tomas Glans

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer