Den hvite dame er på jakt etter deg

Musikalen Den hvite dame fikk strålende tilbakemeldinger etter urpremieren på Fredriksten festning i fjor sommer. Nå er det kun måneder før det braker løs igjen og det jaktes nå på frivillige som ønsker å være med å hjelpe til.

Nytt i år er at det bygges et helt nytt publikumsamfi som gjør det mulig å ta inn enda flere publikummere hver forestilling. Produksjonen skal profesjonaliseres i alle ledd, og til det trengs flere hender forteller prosjektleder Marita Rognøy.

Bente Saksgård kom inn som frivillig i fjor, og har i år fått tittelen frivillighetsansvarlig.
– Dette er en kjempespennende ting å få være med på for alle som liker teater, store oppsetninger, har lyst til å jobbe med noe i samme gate i framtiden eller rett og slett bare har lyst til å hjelpe til, sier hun.

Hva er dere på jakt etter i år?
– Vi trenger sufflører, påkledersker, scenearbeidere, vakter, selgere, arrangører av VIP arrangementene, og mye mer forteller hun.

Trengs det noen spesielle egenskaper for å kunne være med som frivillig?
– Nei, men du bør være punktlig, vi må kunne stole hundre prosent på at du kommer som du har lovet, at du er hyggelig og omgjengelig å samarbeide med er også en god egenskap, smiler hun.

Hvordan skal de komme i kontakt med dere om de ønsker å være med?
– Det beste er å sende oss en melding på vår facebookside, avslutter hun.

Den hvite dame er en musikal som settes opp på Fredriksten festning. I år spilles den fra 3. til 13. august.

Pressemelding fra Den hvite dame. 

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer