De vil la ungdommen hoppe i vinterferien

Onsdag 22. februar inviterer Extra Giverglede ungdommer i Halden mellom 10 og 15 år til en morsom dag i Oslo. Turen går til den populære trampolineparken Rush Norway.

Vinterferien nærmer seg og det er garantert mange som kommer til å lure på hva de skal fylle fridagene med. Extra Giverglede sørger nok en gang for å gi Halden-ungdommene et tilbud utenom det vanlige. I fjor sommer var det sommerleir og tur til Besseggen. I vinterferien skal de la haldenserne hoppe ”himmelhøyt”.
– Vi prøver noe nytt og tilbyr vinterferieaktivitet for alle, ikke bare de som har det vanskelig økonomisk. Hittil har vi bare fått positive tilbakemeldinger og det er en god blanding av ungdommer som har søkt, forteller Mikaela Røstadli Dahl som leder Extra Giverglede.

nettsiden sin har de lagt ut informasjon om turen:
Extra Giverglede arrangerer vinterferieaktivitet for barn/ungdom i alderen 10-15 år (fødselsår 2002 – 2006) bosatt i Halden. Tilbudet er åpent for alle uavhengig av familiens økonomiske situasjon. Alle som ønsker å delta må betale en egenandel på 250 kr. Prisen dekker buss t/r fra Halden sentrum til trampolineparken, deltaker t-shirt, inngang, Rush Norway sokker (påbudt i parken), pizza, brus og is.

Alle må fylle ut dette elektronisk søknadsskjemaet med deltakerinformasjon og foresattes kontaktinformasjon. Det må også fylles ut et elektronisk egenerklæringsskjema (trykk her for å fylle ut det elektroniske egenerklæringsskjemaet). Vi har kun 40 plasser, og vil derfor prioritere de som søker først. Noen av plassene er forbeholdt vanskeligstilte familier. De søker på samme måte, men de kan krysse av underveis i søknadsskjemaet slik at de slipper en evt. egenandel om økonomien ikke strekker til. Alle som har fått plass får beskjed fortløpende, og når arrangementet er fullt stenger vi påmeldingen. De som evt. ikke skulle få plass, får også beskjed fortløpende.

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer