De nominerte til Fjording er….

Lørdag er det klart for årets Fjording på Aladdin scene, der det skal deles ut priser til musikere og band i americanafeltet. 

Til helgen braker det løs med årets Fjording-festival! Fredag og lørdag kan du høre en rekke up and coming americanaband på Aladdin, Reis og Kulturhuset, og lørdag kveld avholdes den store prisutdelingen på Aladdin scene. Kjentfjesene Tom Skjeklesæther og Håkon Ohlgren er konferansierer for kvelden!

Det skal deles ut priser i kategoriene:

Årets nykommer

Årets låt

Årets utenlandske album

Årets norske album

og

Æresprisen

De nominerte til prisen for årets nykommer er:

Blant de nominerte til årets norske album finner vi blant annet Tommy Tokyos sistealbum Tommy Tokyo. Artisten rakk akkurat å spille inn albumet før han døde av lungesykdom i mars i fjor. Albumet ble sluppet i oktober 2022. På nominertlista finner vi også Embla & The Karidotters, med debutplata Hello, I’m Embla, som sikret bandet en Spellemannspris i februar. I bandet figurerer for øvrig haldenfødte Simen Følstad Nilsen på pedal steel, piano, koring og gitar!

Signe Marie Rustad er nominert i kategorien Årets låt med låta Hello, it’s me. Fredag kveld spiller hun faktisk en egen konsert på Aladdin scene, dette blir kronen i verket på Fjordingfestivalens første showcasekveld!

Her er de nominerte til årets utenlandske album:

 

Billetter til både prisutdelingen og konsertene finner du her!

 


 

 

 

Kommentarer

kommentarer