Dansecamp med Halden danseskole

Halden danseskole inviterer til Dansecamp i uke 25 og 32! Det blir en uke stappfull med dans, og dessuten SFO før og etter dansecamp hver dag.

III INFO OM # DANSECAMP
DanseCamp er en uke stappfull med dans, og det handler først og fremst om å ha det gøy! I løpet av fem dager får elevene delta på danseklasser, lære nye danser og bli med på å sette opp sin helt egen forestilling! Sammen med nye dansevenner får elevene oppleve stor variasjon i ulike sjangere, og får erfaring med å jobbe mot et felles mål – # DANSECAMP-forestilling! – ingen dag blir lik!
 
III MÅLGRUPPE
Dansecampen er for barn og ungdom i alderen 1. trinn til vgs. Vi deler opp i grupper etter alder og erfaring.
  
 
III SFO
I år tilbyr vi også SFO både før og etter #DANSECAMP. Her får elevene servert enkel brødmat, frukt og grønt. I denne tiden vil vi fokusere på lek og trivsel.

III 8 DANSERE OG PEDAGOGER Hele 8 dansere og pedagoger er inne i løpet av uka for å undervise de heldige som har meldt seg på til camp’en. Ekstra morsomt er det at flere av de som underviser, er tidligere elever av skolen og Haldensere, som har dratt ut i den store verden, og nå kommer tilbake for å gi av sin kunnskap. Blant dem kan vi nevne Carl André Johansson, Madelen Milde og Rebekka Undrum.span style=»color: #ff00ff;»>III PÅMELDING

For påmelding og mer informasjon, se vår hjemmeside: www.haldendanseskole.no eller trykk deg inn på vårt Facebook-arrangement.
 

Kommentarer

kommentarer