Dan Stuart og Tom Heyman spiller på Reis

Denne helgen kommer to rockehelter til Halden for å spille på Siste Reis. Dan Stuart og Tom Heyman er nemlig ute på Skandinaviaturné, og søndag beærer de oss haldensere med et aldri så lite besøk.

Det er to karer med rikholdige låtkataloger og lang fartstid som musikere som tar turen til Halden søndag kveld. Dan Stuart er kanskje best kjent som vokalist i Tucson-bandet Green on Red, som regnes som en av grunnleggerne av alt.country/americana-sjangeren på Los Angeles-scenen på åttitallet. “Poor Old Dan” har også en rekke soloutgivelser på samvittigheten, og er nå aktuell med plata The Unfortunate Demise of Marlowe Billings.

Tom Heyman har spilt med folk som Chuck Prophet, John Doe, Alejandro Escovedo, Sonny Smith og Lift gylne Messenger. Han er også en respektert artist i sitt eget navn. Han har gitt ut fire soloalbum og det siste;  Show business, Baby, beskriver Heyman selv som “a straight-up love letter/homage to my late ’70s/early ’80s pub rock heroes Rockpile, Mink Deville, The Leroi Brothers and all of their many offshoots.”.

Og nå er de altså ute og turnerer sammen, og på søndag spiller de på Reis. Klokka åtte.

Sjekk ut Dan og Tom her:

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer