Damenes Aften i Borgergata

Onsdag 27. mars inviteres byens damer til Damenes Aften i det gamle rådhuset i Borgergata med motevisning og styling-inspirasjon til vårsesongen.

Trenger du inspirasjon til hvordan du skal style håret våren 2019, eller kanskje du trenger å friske opp garderoben nå som vårsesongen for alvor slår inn? Da kan du ta deg en tur på Damenes Aften i Borgergata! Det er Borgergata frisør og Zofie klær  og interiør som står bak arrangementet.

-Vi vil inspirere og ha en hyggelig happening for kundene våre, forteller Pernille Flyvholm fra Zofie, vi vil by på oss selv og vil gi kundene våre en god opplevelse. Skal vi overleve som nisjebutikker er det viktig å gi litt ekstra til kundene. Ingenting kommer av seg selv og vi ingenting faller ned i hodene på oss. Så det er bare å brette opp armene skape hyggelig opplevelser å bli kjent med kundene i Halden og la dem bli kjent med deg.

Hovedinnslaget for kvelden er moteshowet.

-Det blir et moteshow med lave skuldre og god stemning, forteller Pernille, modellene er gode venninner av meg som stiller opp, fantastiske jenter.

Som før skal arrangementet holdes i det gamle rådhuset. Der skal Pernille og Therese sette opp en catwalk som går gjennom tre stuer.

-Det blir servering av spruddel og fin musikk, sier Pernille, mens jeg presenterer modellene etter hvert som de kommer inn.

Det blir også vareprøver og goodiebags til damene på Damenes aften.

-Alle som har melder seg på får goodie bager med varer og rabattkuponger fra Svanen Norsiden og Ørnen sydsiden, vareprøver fra Vita exclusive, vareprøver fra Frisør Borgergata og andre overraskelser. Vi har eksklusive tilbud i butikkene våre for deltakerne og utlodning av klær og produkter.

Damenes Aften går altså av stabelen onsdag 27. mars fra 17 – 19.

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer