– Dagen har vært knall

Det er ingen tvil om at torsdagens opplevelser på Tons of Rock fenget tusenvis av haldensere og tilreisende. I stedet for å trille terningkast, velger vi heller å la noen haldensere fortelle hva de syns!

Mannskoret !!!! Har hørt dem før, men det var kult å se og høre dem med nesten full place d ‘armes.Det er fantastisk når de drar i gang med gamle Jokke-låter”. 
Magne Rekstad

 Vokste jo opp med Ozzy, Alice Cooper og Europe. De 3 og Raga Rockers er musikk som får ungdomstiden til å mimres igjen. Dag 1 for meg var Raga og Ozzy. Rock i festningen, sommerkveld, god stemming, masse likesinnede mennesker fra fjern og nær som hygger seg med verdenskjente artister. Jeg slapper helt av, stresser ned og finner en herlig ro. Som haldenser er jeg kry for at dette finner sted akkurat i Halden og med alle de menneskene som kommer fra hele Norge og utland som får oppleve vår vakre by. Regnet som kom ned ble borte av iver etter Rock’n Roll. Jeg personlig gleder meg til de neste dagene av musikk som jeg ønsker å få med meg. “
Bjørn Andre Hafsrød

“Dagen har vært knall, mye regn og god stemning. Og kvelden ble toppa med Black Sabbath som nest siste band. Har kost meg masse!”
Camilla Melleby-Simensen

“Jeg er veldig glad!”
Espen Jamne Van Groningen

“For meg var denne dagen en god oppvarming. Festivalen kunne ikke ha startet bedre enn med mitt favorittband, Leprous, som nok en gang viser hva perfeksjon er. Etter det ble det litt vandring rundt for å bli litt kjent med området mens de neste bandene spilte. De har gjort en kjempejobb med å tilpasse festningen for så mange besøkende og jeg kan ikke påstå at det var noe som manglet. Vi fikk med oss Mannskoret, som var et artig innslag (dog jeg savnet å høre den sovjetiske nasjonalsangen), før Rival Sons gikk på. Dette var dyktige folk som spilte god 70-talls rock a la Led Zeppelin. Teltet var stappfull da Raga Rockers satte i gang, så der gadd jeg ikke å prøve å komme inn en gang, men valgte heller å finne en god plass for Black Sabbath konserten. Jeg er ingen storfan av Sabbath i utgangspunktet, men som mange andre besøkende så måtte jeg jo få med meg at rockens gudfedre sto på Fredriksten festning. De er det de er og det gjør ingenting om Ozzy synger litt surt til tider. Musikken er bra og drives fremover av Tony Iommi, som i mine øyne er mye kulere enn Ozzy, fra korset han har rundt halsen til plastbitene han har på fingertuppene. Artig å ha sett og hørt dem live, men for meg var dagens høydepunkt ikke overraskende, Leprous. Jeg er veldig fornøyd så lang. I morgen kommer flere av de bandene jeg har gledet meg til, med Ghost og Alice Cooper i spissen, så det er bare å strekke ut og gjøre seg klar for nok en flott festivaldag.”
Øystein Thomas Bærkas-Buer

” En episk aften med høyde punkter som Blues Pills, Rival Sons, Raga Rockers og the Prince of Darkness him self…Black Sabbath er rockehistorie…i Halden”

Geir Andersen

“Dagen har vært fantastisk. Kjempefornøyd med både Raga og Sabbath. Ozzy var vel den som var den beste opplevelsen.”
Nina Helên Hansen

***

Andre saker om Tons of Rock: 

– Vil vise alle aspektene ved festivalen
– 32 timers reisevei til Tons of Rock
– Midtsommars fra helvete
– Haldensere åpnet dag to
– Dagen har vært knall
– Dagens outfit: Poncho
– 
Dagens outfit: Hodeplagg

Vil du vite mer om andre arrangementer i Halden? 
Besøk kulturkalenderen på kandusi.no

Kommentarer

kommentarer