Cash Commitment – an accostic tribute to Johnny and June

I år er det 15 år siden The Man in Black forlot denne verden og 3. november er det klart for en nostalgisk countrykveld når Cash Commitment gjester Bryggerhuset Syd i Halden med sin akustiske hyllest til Johnny Cash og June Carter.

I løpet av en halvannen times forestilling får publikum en lun Cash-opplevelse ispedd funfacts og skråblikk på livet han levde og det tidløse ved musikken hans. Klassikere som Ring of fire, Folsom Prison Blues, Walk the Lineog Big River kommer på løpende bånd, sammen med de uforglemmelige duettene med June Carter, gjort til allemannseie gjennom filmen «Walk the Line».

Bengt Jacobsen er kveldens maestro og sammen med Kine Steen Holst i tidsriktig innpakning, skaper de en varm og smittende Johnny og June-kjemi. De to ringrevene Hans Ulviken og Bjørn Bakke sørger for et solid fundament på henholdsvis kontrabass og trommer.

Cash Commitment har høstet lovord fra mange kanter siden den bejublede debutkonserten i Aurskog kirke, og har blant annet spilt for en fullsatt kultursal på Bjørkelangen og en utsolgt Lillestrøm Kulturpub. Nylig debuterte Cash Commitment i hovedstaden og i løpet av høsten og nyåret står flere kulturhus for tur, i tillegg til blant annet en opptreden på Herr Nilsen i Oslo.

Cash Commitment altså dere, på Bryggerhuset lørdag 3. november. Billetter finner du her.

Tekst: Cash Commitment.

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer