Caroline tar over Lille Paris

Elsa Grai kan puste lettet ut. Butikken hun har bygd opp fra bunnen og blitt svært glad i får leve videre. Det blir sarping Caroline Johansen som tar over lekebutikken i gågata i februar.

Elsa Grai er glad. Den lille lekebutikken hennes vil bestå, hun har funnet en kjøper som liker og vil videreføre konseptet hennes. Kjøper Caroline Johansen falt pladask for butikken da hun besøkte den for første gang i høst, etter å ha sett salgsannonsen på Facebook.

-Da jeg gikk inn her første gangen var det som å gå inn i et eventyrland, forteller Caroline med stjerner i øynene, med masse farger og fine leker. Jeg tenkte med det samme: denne butikken må få leve videre!

Etter noen uker i tenkeboksen bestemte hun og samboeren seg. De skulle kjøpe butikken. og Caroline skulle drive den. For Caroline blir det en helt ny hverdag å drive egen lekebutikk, hun jobber nemlig som barnepleier i dag. Sammen med samboer og en datter på to har hun bosatt seg på Ullerøy.

-Jeg har alltid hatt en drøm om å drive noe eget, forteller Caroline, og da det her dukka opp tenkte jeg at det var en sjanse jeg ikke kunne la gå fra meg!

En grå mandag med gode nyheter. Den lille fargeklatten i gågata vil leve videre med Caroline.

For Elsa detter ting endelig på plass. Butikken hennes overlever, og hun kan fortsette med språkkursene sine. På sikt skal hun utvide språkundervisningen til spansk også. Men først skal hun sørge for at Caroline står trygt bak disken i Lille Paris. Det blir en ukes opplæring, og Elsa har mye å lære bort.

-Elsa er veldig snill, sier Caroline, hun er veldig behjelpelig med å sette meg inn i alt rundt driften av butikken. Hun snakker med leverandørene, og forteller meg alt jeg trenger å vite.

Caroline har ikke planer om å gjøre store endringer i den lille lekebutikken.

-Jeg vil fortsette på samme måte, forteller hun, det er jo dette konseptet kundene har kommet for. Treleker er nåtiden, og som mor selv vet jeg at det er dette som selger.

Lille Paris vil stenge i et par ukers tid før Caroline åpner dørene igjen 1. februar. Elsa vil holde stengt på lørdager nå fremover, men Caroline presiserer at hun vil holde åpent på lørdager igjen etter overtagelsen.

Hvordan føles det nå Elsa?

-Det er litt trist selvfølgelig. Jeg har skapt dette fra scratch, og det har betydd mye for meg. Men jeg er veldig glad for at jeg har funnet noen som setter pris på konseptet og vil videreføre det! Det hadde vært veldig veldig trist å måtte lukke dørene til et tomt lokale, som om det aldri hadde vært noe her. Caroline er den perfekte personen til å overta. Så jeg er trist men samtidig kjempeglad. Butikken er på mange måter min baby. Men jeg vet at Caroline vil passe godt på babyen min.

Visste du at Lille Paris også har nettbutikk?

Elsa Grai har nå startet sitt eget språkkursselskap: Franskkurs Elsa. Sjekk ut Facebooksiden hennes!

 

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer