Bra punk og rock uten fjas

Bra stemning, konge konserter og flott utsikt. Kim Trøbråten (FORK) oppsummerte kvelden på Kruttlabben med disse tre tinga. Og jeg tror det er sant. Jeg er i hvertfall enig!
Blodstrupmoen satte det hele i gang med musikk som traff meg midt i hjertet. Tøffe skrik på norsk blandet med melankolske gitarer var en vinner. Bandet var kanskje det innslaget på Kruttlabben som matchet best med Tons of Rocks musikkprofil. Vi gleder oss til å følge med på dette bandet videre.
Ay Caramba fortsatte solskinnsdagen med bluesaktige riff. Bandet, kun bestående av gitar og trommer, serverte fengende låter og hadde veldig tøff lyd.
HRPS leverte. Vi håper ikke at vi mottar like mange trusler etter kvelden, som bandet opplevde på forrige spillejobb. De provoserer. De slenger dritt. Og de underholder!
Marlene McCann, en frivillig på Kruttlabben, mente at scena var festivalens beste. Det var fordi den var utrolig intim og fordi konsertene var varierte og bra.
Lucky Malice konserten var morsom. Men siden jeg satt bak trommene er jeg kanskje inhabil. Folk smilte og vi spilte så fett vi bare kunne. Regnbygene var faretuende nærme, men heldigvis dro de videre. Vi avsluttet med The Happy Days, en gammel låt, som var beskrivende for dagen idag.
Publikum uttalte at opplegget var: Lugnt, lugnt, lugnt! Etter enda hardere promotering av scenen på toppen av den tunge bakken fant mange folk veien opp til scena.
Göttemia avsluttet det hele med et brak. Det var rått, stygt og ekte. Skikkelig punkrock med nerve og høy rett-trynet-faktor.
Hva er positivt med Kruttlabben? Jeg spurte Martin Fredheim, som sammen med Jørgen Skontorp har dratt i trådene. «Er det ikke bare BRA punk og rock æ? Uten fjas!?» svarte han, tydelig fornøyd med Kruttlabben 2015.

Teksten er skrevet av Karine Brække fra Tonehjulet Kräftpest som arrangerer Kruttlabben.

Kommentarer

kommentarer