BomKræsjBang på Bryggerhuset

Årets Bomkræsjbang er i gang! Den første bomkræsjbangkonserten er unnagjort, og åstedet var Bryggerhuset.

Det er så digg å kunne lene seg godt tilbake og være trygg på at kulturlivet i Halden skal bestå i overskuelig fremtid. Risum fortsetter å produsere nye dyktige kulturaktører som vil bære kulturen trygt videre i sine hender, og i kveld fikk vi se dem på scena på Bryggerhuset. De sang, spilte og skuespilte så vi fikk bakoversveis. Leve Risum!

Hedda synger jammen fint. Det er ikke alle som får til First Aid Kit, men det gjør Hedda.

Vi fikk se en lang rekke fine sangnumre på scenen på Bryggerhuset i kveld, den ene etter den andre sangeren stilte seg bak mikrofonen og imponerte. Imponerte gjorde også instrumentalistene. Mange har flere hatter, som for eksempel Oscar. Ikke bare er han i produksjonsgruppa og skal arrangere konsert på Feelgood og ha det tekniske ansvaret for hele festivalen, men han spiller trommer av alle slag og bass også. Og det gjør han godt.

Oscar var på scenen titt og ofte for å yte musikalsk assistanse til de ulike numrene.

Magnus er også ofte å se på scenen i løpet av kvelden, og som vanlig imponerer han stort på gitar.

Det ble plass til litt drama på scenen på Bryggerhuset denne BomKræsj-kvelden også. Robin og Solveig sto for kveldens drama- og humorinnslag når de tok plass i hver sin stol på scenen for å fremføre monologer. Du kan trygt si at de snakka forbi hverandre.

Solveig (t.v.) var mest opptatt av klærne sine mens Robin (t.h.) var mest opptatt av at han nesten kjente en fyr som var død.

I tillegg til at elevene fra Risum disket opp med både drama og musikk, fikk vi gleden av å høre Living Alma spille. Living Alma var kveldens gjesteartister, og som vanlig var det en fryd for øret å høre dem spille.

Bryggerhuset var fullpakka med folk som ville se haldenungdom briljere på scenen, 105 betalende publikummere var med på årets første Bomkræsjbang-konsert. Helt på sin plass, mener nå jeg, disse flinke ungdommene fortjener fullsatt sal. For en start for festivalen denne kvelden var, det er bare å glede seg til fortsettelsen!

Les programmet for resten av festivaluka her!

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer