Bokbad med Majken van Bruggen på Bryggerhuset

Torsdag 30.januar inviterer Halden litteraturforening til bokbad med Majken van Bruggen på Bryggerhuset klokken 20.00.

Kveldens tema er barn som ikke blir sett og barn som ikke får være barn når Majken van Bruggen samtaler med Else-Marie Andersen Guldal om sin bok «A for Agnes».

Fortellingene i «A for Agnes» er skrevet i et nøkternt og presist språk. De skildrer barns råhet og brutale virkelighet på realistisk vis. Samtidig tar fortellingene alltid barnas parti og viser sårbarheten, men også styrken barn har overfor omgivelsene sine og egne grenser.

Majken van Bruggen er fra Halden og debuterte med romanen «Månefjellet» i 2008. Bare et par år senere kom oppfølgeren «Julia og Leon», en roman om kjærlighet mellom en ung mann og en yngre kvinne. «A for Agnes» er hennes fjerde bok.

Majken van Bruggen bokbades av Else-Marie Andersen Guldal. Guldal har jobbet i forlagsbransjen, drevet Bokhandler Andersen i Halden og er nå ansatt ved Inspiria Science senter.

Bokbad med Majken van Bruggen altså dere, på Bryggerhuset torsdag 30. januar klokken 20. Billetter til bokbadet kan du kjøpe her. Bordreservasjoner rettes til Bryggerhuset på mail: syd@brhuset.no eller på tlf. 69 19 56 44.

Foto av Majken van Bruggen: Rolf M. Aagard.

Kommentarer

kommentarer