Bobler på Grand

Lørdag er for de fleste den store shopping-dagen, og for noen er det fristende med en avslappende pause midtveis eller en hyggelig avslutning på handlerunden. På Grand Bar har de utviklet konseptet  ”Shopping og champagne”.

På ærverdige Grand Hotel ved Jernbanen ligger også Grand Bar. Med sin engelskinspirerte stil inviterer den til avslapping i dype stoler og bobler i høye glass.
Winnie Gjerdalen tok over driften av hotellet for noen år siden, og har siden den gangen ønsket at baren skulle være et møtested for byens voksne befolkning.
– Grand Bar er ment å være en plass hvor man kan komme innom, treffe kjentfolk og ha noen gode timer, forteller hun.

946744_476272349107873_1140745746_n.png

Inspirasjon fra Oslo
I Oslo er det mange hoteller å velge mellom, og Winnie Gjerdalens  favoritthotel er Hotel Bristol. De har hatt konseptet med  ”Shopping og champagne” i mange år, så veien for å finne inspirasjon var ikke lang.
– På Bristol har vi mange ganger tatt turen innom etter en shoppingrunde i Oslo, og slått oss ned ved et bord i Bibliotekbaren. Det er stort sett alltid fullt, så der kan man nyte god drikke og mat mens man koser seg og nyter folkelivet, sier hun.
Det samme konseptet er startet opp på Grand Bar, med bobler i glasset og rekesmørbrød.

Skjermbilde 2015-05-18 kl. 12.09.08

Bra for butikkene
Siri Finsrud, eier av klesbutikken Andiamo på sydsiden, roser Grand Bar for initiativet til ”Shopping og champagne”.
– Dette er et tilbud som har manglet i Halden, herlig at noen ser at haldenserne også kan ha glede av slike tilbud, sier hun.
Finsrud anbefaler ofte sine kunder å ta turen innom Grand Bar på lørdager, som et lite avbrekk i shoppingen. Hun forteller også at det er et faktum at mange av de handlende i sentrum, særlig på lørdager, er tilreisende.
– De har ofte høye krav til serveringsteder og god service. Det er viktig at vi tilbyr kvalitetsservice i alle ledd, både i butikkene og der de ønsker å spise, presiserer hun.
Samtidig kaster hun en utfordring videre til spisestedene – hvem blir den første i byen som tilbyr ”Afternoon tea”?

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer