Bobben Rolls tribute på Vannvogna

Andre juledag blir det full rulle med Bobben Rolls Brennevinstribute på Vannvogna!

I 2014 ringte Håvard Dahle til Andreas Buckholm med en beskjed. Han hadde fått velsignelse fra øverste hold til å starte et Bobben Rolls Brennevin tributeband.

– Håvard lurte på om jeg ville slå trommer i bandet, forteller Andreas. Han hadde allerede fått med seg Levi Nuet. Jeg sa seff!

Rølperockbandet Bobben Rolls Brennevinstrio herjet Halden på nittitallet, og var høyt elsket. Med sine politisk ukorrekte tekster og drøye humor dro de fulle hus og laget hæla i taket-stemning.

Håvard Dahle om den opprinnelige Bobben Rolls Brennevinstrio:

«Bobben Rolls var bandet som trosset alle lyrikkens regler med sylskarpe tekster om horer, dop, og brennevin på starten av nittitallet. Blant slagerne husker kanskje mange  for eksempel ‘Horer, dop og brennevin’, ‘Jeg må røke, jeg må drekke’, og ikke minst ‘Nede på Hjørnet’. Bobben Rolls besto av Jodd Edgo, Fritz Franzen og Günther Wallraff; de mystiske Bobben-brødrene som ingen har sett siden deres siste konsert. Men de er på ingen måte glemt.»

Levi, Håvard og Andreas begynte å øve inn Bobben-repertoaret.

– Vi begynte med dette her for å ha det gøy, forteller Andreas, og for å kunne fremføre sangene live. Det er usedvanlig mange mennesker som har et veldig sterkt bånd til Bobben Rolls, og som ofte hører på det på fest, så det er veldig kult å en gang eller to i året kunne fremføre låtene for dem som liker det.

Alle bandmedlemmer har flere bandprosjekter på gang, men Bobben Rolls blir en helt annen greie.

– For vår del så blir jo dette her å sette opp et show typ, siden vi alle tre vanligvis spiller i band hvor vi mekker låter sjøl. Her går man jo litt mer inn i «karakter» på scenen. 

Mandag 26. desember, altså andre juledag, kan du se Bobben Rolls Brennevin tributeband på Vannvogna!

– Dette blir helt for jævlig morsomt, sier Andreas, dit kan folk komme og danse av seg ribbe og drekke til døm stuper! Vi gleder oss!

Billetter i døra!

 

Kommentarer

kommentarer