Bob Wayne spiller på Feelgood

Tirsdag 28. januar dukker Bob Wayne opp på Feelgood for å spille rebel country for haldenserne.

Bob Wayne er på turné, og han har tenkt å spille hver eneste dag i et helt år! Dette er altså et helhjerta Guinnes rekordforsøk. Se den spinnville turnelista her.

Trekk på deg cowboybootsa og ta turen til Feelgood tirsdag kveld, der finner du den elleville Bob Wayne på scenen fra åtte og utover. Her blir det country, bluegrass og rockabilly i fullt øs – og om det er en mann som tar det helt ut – så er det Bob Wayne. En moderne, grovkjefta og ufiltrert landeveiens cowboy med ville vestens truck, toghorn og “YIIIII-HAAAA”, løst sluppet fra whiskeystrupens trailersete på hans “Convoy”, nå “rollin down the highway” fra sørstatene til et etterlengtet pit-stop i Halden. Dette må rett og slett bare oppleves.

Bob er litt av en type i sine svarte boots, oppbretta jeans, band T-skjorter med skinnvest, trailer-cap, bandanas og ZZ Top skjegg. At Bob lett havner i selskap med andre hofteskytende rednecks og rabbagaster som Hank III og Wayne Hancock, eller er inspirert av Outlaws som David Allan Coe, Waylon Jennings, Johnny Cash, Townes Van Zandt eller Black Sabbath og Pantera er ingen overdrivelse.

Ole Devil & the Spirit Chasers startet opp våren 2019 og har allerede spilt en del konserter i Norge, blant annet på den prestisjetunge Notodden Bluesfestival. De har spilt inn og sluppet platen ”Boneyard Boogie”. Singelen ”Bugonia” ble sluppet med en videopremiere på Eternal Terror Magazine 29.06.

Bandet består av:

Ole Christian Teigen, gitar og forsanger Fredrik Falk, bass og støttevokalist Daniel Theobald, trommer Delali Sefenu og støttevokalist Jeanette Antal.

Medlemmene har lang fartstid fra forskjellige band som Dødheimsgard, Den Saakaldte, Spraint, Izakaya Heartbeat, Superlynx, Midnattsvrede, Fortid, og 3rd Attempt, i sjangrene black metal, doom, electronica og støyrock. Som et psykedelisk bluesband med medlemmer fra svartmetall-scenen blir utrykket mørkere og en smule mer bråkete enn såkalt “tradisjonell” blues. Bandet ønsker å utforske sine røtter med norske folketradisjoner, men samtidig spille på inspirasjonen fra de tidlige amerikanske folkesangere og blues- og rock’n’roll artister. En tid da uttrykket var upolert og musikken var innhyllet i mystikk, og mytologien rundt djevelen gjorde bluesen farlig.

Ole Devil & the Spirit Chasers har latt seg inspirere og lager musikk fra hjerte om de viktige tingene som kjærlighet, død, ensomhet, skjønnhet, angst og bass.

KONSERTSTART 20.30 !!

cc.200,-

Kommentarer

kommentarer