Bob Malin & The Sailors til Vannvogna

Bob Malin & The Sailors…

 …kaster loss en siste gang i uåret 2020, onsdag den 30efte desember (lille nyttårsaften) på Vannvogna.

Skipet er bunkret med gammelt og nytt materiale, dels inspirert av Malin Möllers røtter på den svenske vestkysten og senere globetrotteri, Jan Faber Pettersens vandringer i Louisianas moonshine – og alligatorbefengte sumpmarker og D. Benedict Partons oppvekst i swinging London.

En broket forsamling med rimelig forskjellig bakgrunn og der til hørende musikalsk ståsted, med andre ord.

Nå er det neppe noen større nyhet, selv i den lokale presse, at Faber og Parton spiller sammen, da de har gjort det i noenogførti tusen forskjellige konstellasjoner fra tidlig åttitall – beklager at det ikke kan nevnes bandnavn her siden de fleste banda ble oppløst i løpet av andre vers på første låt på første øving – og videre frem til mer moderne tid.

Nytt av året er det derimot at Malin Möller har tatt på seg kapteinslua og mønstret på.

Faber slipper snart en ny skive med bandet Berusalem, Parton har begått en skive sammen med en flink slektning som utkommer når tippoldebarnet til spanskesyken blir lei av å plage verden, og Bob Malin er fullt opptatt med å pusse opp sin skute – den 789 fot lange fullriggeren ‘Rose of New Zealand’ mens hun tryller frem sine viseskatter.

(Det er bakt inn en liten løgn i overstående avsnitt, men noe skal man fylle tiden med i disse pandemiske tider).

Frem til nevnte skiver blir utgitt og skuta er shipshape, så fyller de altså tiden med et par timers spilling (inkl. pause) på Vannvogna Konsert & Kunsthall.

Som alltid er smittevern prio numero 1.

Take care, stay safe & velkommen.

Konserten avholdes fra klokken 19.30 og utover onsdag 30. desember på Vannvogna i gågata.

Her finner du billetter!

Kommentarer

kommentarer