Blues på taket

På Kulturnatt fredag 23. september skal Westby Bluesband spille blues på taket på Grand Hotel!

Westby Bluesband har stilt opp på Kulturnatt i Halden flere ganger før, men dette er den første gangen de blir å se på et hotelltak!

– Westby Bluesband er en trio som består av Boney Legs McGee på trommer, Texas Bones Rivers på bass & Ugly Bones Bailey på gitar/vokal, forteller Geir-Arne Westby, aka Ugly Bones Bailey.

Ugly og Texas har spilt sammen tidligere i Norge, og Boney Legs og Ugly har dessuten spilt lenge sammen i Sverige.

– Så dette er nesten blitt et EU-prosjekt i bluesformat, sier Ugly, som har alltid vært svak for klassikere som Muddy, Brownie, Robert, willie Dixon og så videre.

Texas Bones Rivers, Ugly Bones Bailey og Boney Legs McGee.

Ugly og Texas jobber også sammen på et annet prosjekt; plateutgivelse sammen med Eagle of Thunder, Mais Davis og Justin time – men da under alias Bob Lynch og Eddie Stallone.

– Vi gleder oss til plata blir ferdig, forteller Ugly Bones. Boney Legs regner vi med er klare for prepping av tørrfôr, ved og øvrig hamstring for vinteren, og kommer ut av dalslandske skoger og er klar for konserten på fredag.

Bandet gleder seg stort til å spille på fredag og Texas mener taket på Grand Hotel med 90 prosent sikkerhet vil holde et slikt event. Det holder for Ugly, men vi bør helst ikke snakke om dette foran Boney Legs. Vi ses!

Konserten starter klokka 22!


Her kan du se hele programmet for Kulturnatt 2022


 

Kommentarer

kommentarer