Blomst spiller på Reis

På fredag dukker garasjepunkbandet Blomst opp på Siste Reis for å spille energisk punkrock for haldenserne. 

Blomst har siden 2010 skaffet en stor fanskare gjennom å levere et av landets beste liveshow, og har delt scene med blant annet Motorpsycho, Kaizers Orchestra og The Dogs.

Etter utgivelsen av tre kritikerroste singler har bandet fått mye oppmerksomhet. De mottok gode anmeldelser fra blant annet Adressa som rullet 5 på terningen, de var listet på P3 i to måneder, og ble kåret til Ukas Urørt i november 2013.

Konsertgjengere i Trondheim har virkelig fått øynene opp for bandet. I løpet av 2014 ble 4 forskjellige konsertlokaler i byen stappfulle, med lange køer utenfor dørene. Av ca 300 søkende band ble Blomst valgt ut til å spille på urørt-scenen på både Slottsfjell og Pstereo 2014.

I 2015 slapp bandet sin selvtitulerte debutplate på Name Music & Publishing og har mottatt strålende anmeldelser fra både norsk og utenlandsk presse. 8. mars i år slapp de sin nyeste skive, Blomst IL, og Siste Reis og Halden er det første stedet som får gleden av å høre de nye låtene live etter plateslippet på Krøsset i Oslo en uke tidligere.

Hør Blomst spille låta Mine hender brenner her:

Blomst’ frontfigur Ida Horpestad kommer fra Ørje og har bodd flere år i Halden, og det er sannsynligvis flere som gleder seg til et gjensyn.

Konserten starter klokka åtte, men du bør muligens møte opp i god tid før for her forventes det stinn brakke!

Billetter i døra (CC: 200).

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer