Bli med på 3- dagers hiphop-dansekurs med Jade! 

På Kulturhuset Verdenbro i Busterudgata 1 forgår det mye moro for barn- og unge i sommer! Neste uke kommer hiphop-danser Jade Sofie Wulff og holder tre dagers gratis hiphop-dansekurs for barn fra 9-12 år, mandag 12. juli til og med onsdag 14. juli fra kl 12-16, og for ungdom holder hun kurs fra torsdag 15. juli til lørdag 17. juli fra kl 12-16.  Kurset støttes av Gjensidigestiftelsen og inkluderer drikkeflaske og mat hver dag. Det er fortsatt ledige plasser og  passer for barn og unge som har litt danseerfaring.

Påmelding kan gjøres ved å sende en melding til Verdenbro på Facebook eller en sms til prosjektleder Dina Billington: 91567471

Jade Sofie Wulff er utdannet danser og dansepedagog fra Norges Dansehøyskole, med fordypning i morderne – og samtidsdans. Hun har i tillegg til dette vært aktiv i streetdansmiljøet og har fordypet seg i Hip Hop de siste 13 årene. Hun har jobbet aktivt for å utvikle streetdansmiljøet i Østfold, og har jobbet på flere dansestudioer, i tillegg til at hun eier og driver Ruby Dansestudio i Indre Østfold.

I tillegg til å undervise, har Jade vært utøvende danser i flere kompanier og prosjekter, og er blant annet aktuell i forestillingen SCROOGE av Justyna Lichacy (Kaljan Production) med premiere i Asker Kulturhus januar 2022. Hun er også prosjektbasert danser i Halden-kompaniet Festina Lente, og har medvirket som danser i «The Painting» av Tomas Glans, og «One2Seven» av Julie Ekornes.

Jade er opptatt av at alle hennes elever skal oppleve trygghet og danseglede på hennes klasser, og mestringsfølelse er en viktig del av dette. I klassene vil elevene lære en kombinasjon av grunnleggende steg og foundation, i tillegg til kreative oppgaver, samt koreografi og kombinasjoner.

Bli med!

Kommentarer

kommentarer