Bli en låtskriver!

Vil du lære deg kunsten å skrive låter? Nå har du sjansen. Denne våren inviterer Østfold musikkråd til digitalt introkurs i låtskriving med Dyveke Kuløy. Påmeldingsfristen er 14. mars, så raska på!

Er du voksen, og kan fyre av tre akkorder på enten gitar eller piano? Da kvalifiserer du til å bli med på Dyveke Kuløys digitale låtskriverkurs i mars og april.

Har du lurt på å skriver låter, eller kanskje du allerede har prøvd deg så smått? Dyveke sitter på know how alle låtskrivere bør ha i mente. Hvordan man bygger opp et refreng for eksempel, eller hvordan man lager en hook. Hva bør verset i en sang inneholde? Alt dette og mye mer skal Dyveke ta for seg når hun holder introkurs i låtskriving de neste månedene.

Kurset holdes over 3 dager, og det hele foregår på Zoom. Slik er kurset lagt opp:

Del 1 – Tirsdag 23.mars 2021: Norsk og engelsk språk, bruk av rytme og rim, verktøy for gode sangtekster, tekst til refreng, tekstproduksjon.

Del 2 – Tirsdag 6.april 2021: Akkorder og akkordbruk, å lage en hook, bygge opp et refreng, øvingsoppgaver.

Del 3 – Tirsdag 13.april 2021: Hva bør et vers inneholde, hva er en bridge, vi skriver vers, repetisjon, intro til valgfri oppgave: Sett sammen vers og refreng og fremfør – eller send opptak til lærer for tilbakemelding.

Dyveke Kuløy er utdannet musiker og har bachelor fra LIPA (Liverpool institute for Performing arts). Hun tar for tiden mastergrad i rytmisk korledelse ved Det Jyske musikkonservatoriet i Ålborg. Dyveke har gitt ut et album, en EP og flere singler, og har jobbet med den amerikanske produsenten John Agnello (Dinosaur Jr., Kurt Vile, Turboneger, Madrugada) siden 2012. Dyveke har skrevet låter siden hun var 13, spiller gitar og piano.,dirigerer tre rytmiske kor i Viken og underviser i sangteknikk. Dyveke arbeider også i TV.

Påmelding og mer informasjon finner du på Østfold musikkråds nettside.

NB: Påmelding innen 14. mars!

Les mer om Dyveke her og hør musikken hennes her!

 

(Tekst: Østfold musikkråd)

Kommentarer

kommentarer