Billettsalget i gang for HIMF! 

Halden Internasjonale Musikkfilm Festival går av stabelen 16. – 18. februar 2023, og nå er billettene endelig i salg! 

Festivalen er delt inn i fagprogram, filmvisninger og bransjemingling på dagtid og middager, eventer, filmvisninger og en skikkelig folkefest på ettermiddager og hele lørdagen.

Billettene, som er i salg fra i dag, gir gode valgmuligheter. Her kan du kjøpe et delegatpass for hele festivalen, som inkluderer både det faglige på dagtid, alle filmer og sosiale eventer på kveldene. Du kan kjøpe dagspass til en eller flere dager, eller enkeltbilletter til arrangementer.

I tillegg vil vi legge ut billetter til de enkelte filmene, og et eget filmprogram for alle og enhver på lørdagen, litt nærmere festivalen.

Det er begrenset med plasser, så billetter kan du sikre deg allerede i dag her: https://www.haldenfilm.com/nb/event-details/halden-international-music-film-festival

Selveste Åse Klevland åpner festivalen på torsdag formiddag, og derfra går det slag i slag frem til lørdag kveld. På torsdag har vi fokus på norske musikkfilmer og spennende paneler og innlegg.

Åse Kleveland åpner HIMF torsdag formiddag.

Med høydepunkter som Haldens egen Therese Næss Diesen, som skal snakke om musikk i film i et spennende panel og utstillingsåpning på Kulturhuset, som er gratis og åpen for alle hele festivalen, og kortfilmen Exit, med Tommy Tokyo i hovedrollen og regissøren selv som innleder til visningen.

På kvelden kan vi by på debatt og musikk, med b.la Thomas Seltzer og Egon Holstad.

På fredag beveger vi oss over dammen og setter nesa mot Texas og Austin. Her skal vi bli bedre kjent med den amerikanske produsenten Jeffrey Brown, forfatter Joe Nick Patoski, filmer som «Without getting killed or caught» om låtskriver Guy Clarke, og vi skal ha en skikkelig Texas-kveld på byparken med grillmat, god drikke og live musikk.

På lørdag er fokuset Halden og folkefest!

Her vil vi få kaffedate med magasinet Ballade, en spennende prat med Haldens egen Tom Skjeklesæther, filmer til en billig penge, masse live-musikk og dans inn i de sene nattetimer.

Med andre ord er programmet fullspekket med spennende aktiviteter, enten du jobber i film- eller musikkbransjen, om du er Haldenser eller om du bare er nyskjerrig på gode musikkfilmer!

Billetter og mer informasjon om programmet finner du her: https://www.haldenfilm.com/nb/event-details/halden-international-music-film-festival

Kommentarer

kommentarer