Beste sesong på ni år for Brygga Kultursal

På bildet: Martin Gundersen

– Det er allerede klart at denne sesongen blir den beste siden oppstarten for 9 år siden, sier sjefen for Brygga Kultursal, Martin Gundersen.

Vil du gjerne få med deg Riksteatrets oppsetning av Kardemomme by på Brygga Kultursal i desember? Da bør du skynde deg å kjøpe billett. Billettsalget går så det griner på Brygga Kultursal denne høsten.

Denne høsten reiser Riksteatret på turné med «Folk og røvere i Kardemomme by», med Kim Haugen i registolen. I desember kommer de til Brygga Kultursal, men vil du sikre deg en plass på forestillingen må du være rask, i skrivende stund er det kun i overkant av tretti billetter igjen.

Kasper og Jesper og Jonatan kommer til Halden i desember.

Populært Riksteater

– Riksteatrets forestillinger blir stadig mer populære, forteller Martin. Vi har fire til seks Riksteater-forestillinger årlig, og fleste av disse forestillingene blir utsolgt og det settes opp ekstraforestillinger.

Det ligger imidlertid ikke an til ekstraforestillinger for Kardemomme by nå i høst, det er ikke alltid så lett for Riksteatret få klemt inn en ekstra forestilling i en tett turné-kalender.

Fulle hus i august

Høstsesongen startet med et pang for Martin og Kultursalen. Dagfinn Lyngbøs «Supersmud» gikk for fulle saler på begge forestillinger, Kinks-konserten var utsolgt, og på fadderfest forrige helg var det nærmere 400 studenter tilstede.

Sent i august ble det klart at Martin hadde fått landet Kristian Valen til Brygga Kultursal med forestillingen «Åsted Valen».

– På seks dager har Kristian Valen solgt 250 billetter, så her lukter det trangt om plassen, sier Martin.

Brygga Kultursal er det eneste kulturhuset i Østfold som har fått booket Valen denne høsten.

Ingrid Bjørnov har med seg stemt flygel og støttestrømper til Kultursalen 30. september.

Braksesong for Brygga

Billettsalget går bra på andre forestillinger også. Ingrid Bjørnovs forestilling «Steinway to heaven» i september nærmer seg utsolgt, og billettene går unna på CC Cowboys-konserten i november . Astrid S-konserten i november og Hellbillies-showet i desember selger også godt allerede.

– Kultur er viktig for folk flest og vi er et hus for folk flest. Vi gleder oss til fortsettelsen, avslutter Martin.

 

 

Kommentarer

kommentarer