Begivenhetsrik helg på Brygga Kultursal

Kommende helg er det konserter fredag, lørdag og søndag i Brygga Kultursal. På agendaen står: melankolsk rock, storbandsjazz og korsang.

Jazz it up med “the miller sound” på fredag! Du kan starte helgen på fredag med storbandsjazz fra The Glenn Miller Orchestra Scandinavia, under ledelse av trombonist og orkesterleder Jan Slottenäs. Jazzorkesteret tar publikum tilbake til The Golden Days of Swing, med hiter som Chattanoga Choo-Choo, In the Mood og ikke minst Moonlight Serenade.  Stockholmsorkesteret The Glenn Miller Orchestra Scandinavia spiller under lisens fra Glenn Miller Productions Inc., og turnerer over hele Skandinavia med sin umiskjennelige Miller Sound.

På lørdag kommer Midnight Choir til Brygga Kultursal.

På lørdag blir Brygga Kultursal beæret med besøk fra Midnight Choir, som spiller til strålende kritikker hvor enn de reiser om dagen. Etter at nittitalsbandet ble gjenforent i 2016 til Rockefellers 30-årsjubileum, har de gitt ut en utvidet utgave av debutalbumet The Loma Ranch Sessions, samt vært på en lengre Norgesturné. På lørdag er de altså her. Gå ikke glipp av vakker, melodiøs og melankolsk rock med Paal Flaata & Co på lørdag.

På søndag er det duket for bursdagsfeiring for jubilanten Halden Damekor på Kultursalen. Damekoret feirer 80 år med sang, og dagen skal markeres med et utvalg av korets aller beste sangnummer. Repertoaret blir altså et spenn av sanger fra 1937 og frem til i dag. Den gamle kaptein og hans blåsekompani kommer for å hjelpe damene med bursdagsfeiringen!

Halden Damekor 14. desember 2016.
Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer