Barna fra TDM Barnehager sang på Tista senter

I dag var det fargen oransje som preget Tista senter.
Tekst og bilder: TDM Barnehage

Barn og voksne var kledd i selvlysende orange gensere som lyste opp en ellers mørk formiddag i mars. Hvem var det som var på besøk her i dag montro?
Jo, i dag var det alle skolestarterne i TDM Barnehagene som hadde inntatt torget i senteret. Det var liv og røre med glade barn, foreldre og besteforeldre i tillegg til alle kundene som hadde tatt turen hit i dag. Barna sang under ledelse av sangpedagogen Silje Erichsen på piano. Her var det bl.a. Mikkel Rev, Olle Bolle og Kaptein Sabeltann som sto på programmet. Først ut var barna fra Asak Kulturbarnehage, Skogkanten Naturbarnehage og Trolltangen Naturbarnehage.

En time senere var det scenebytte så kom barna fra Høvleriet Barnehage og Solbakken Naturbarnehage marsjerende inn. I tillegg til vakker barnesang ble det servert boller, saft og kaffe til stor glede for de mange besøkende. Det var også en stand hvor barnehagene presenterte seg selv og hva de driver med i barnehagene. Det var ikke en eneste barnevogntrillende mor som slapp unna en liten folder med litt reklame for TDM Barnehager.

Søknadsfristen for barnehageplasser i Halden er 15. mars så da er det viktig å vise seg frem for kommende foreldre. Det er også moro for barna å komme seg ut av barnehagene og ikke minst få lov til å vise frem noen av sangene de har øvd på i vinter.

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer