Bakgårdsfest på Vannvogna

Lørdag 20. juni blir det bakgårdsfest og festivalstemning  på Vannvogna i gågata! Da rigges det til scene, food-truck og bar i bakgården, og på scenen vil du få se Gringo Bandido, Huma Luma, Aarbuk og The Monotrons.

Det ryddes, rigges og snekres i bakgården til Storgata 16 om dagen. Det skal bygges en scene, og det skal ryddes og legges til rette for at 150 publikummere skal kunne nyte lokal musikk, samt god mat og drikke i sommervarmen. Værmeldinga lover tropetilstander, og alt ligger til rette for bakgårdsfest!

Emil og Tanya Stang Lund jobber fra morgen til kveld for å få alt klart innen lørdag. Det gledes i Storgata 16. Endelig får de invitere til konsert igjen, men denne gangen blir det altså en utendørs affære.

-Vi har hele tiden tenkt at vi skal benytte bakgården til konserter i sommerhalvåret, forteller Emil Stang Lund, på sikt skal vi opparbeide bakgården ytterligere med slik at vi kan bruke dette området om sommeren. Det skal bli både brostein, beplantning og uteservering her ute i bakgården med tid og stunder.

Lørdagens bakgårdsfest blir altså den første av mange utekonserter på Vannvogna! Dørene åpner klokken 16. Gringo Bandido går først på scenen, tett fulgt av Huma Luma, The Monotrons, og Aarbuk.

Festivalen foregår naturligvis på koronamessig vis, alle smittevernregler vil følges til punkt og prikke.

Etter at siste band går av scenen klokken 23 vil serveringen og festen fortsette i bakgården. I baren vil du få kjøpt god drikke, og maten kommer kjørende fra Oslo på fire hjul. Dette er Foodtruck22 som vil stå for serveringen.

-Foodtruck22 selger cubanske sandwicher og andre cubanskinspirerte retter, forteller Emil, de er veldig populære i Oslo.

Billetter kan du kjøpe på Ticketmaster, eller i døra. Det er begrenset med plasser, så hvis du vil sikre deg en billett så bør du kjøpe på forhånd!

-Dette kommer til å bli veldig gøy, sier Emil, det blir skikkelig festivalstemning her i bakgården. Sol, sommer, god drikke og god musikk.

 

 

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer