Aurora Berger ute på Spotify og Tidal

Aurora Berger har spilt inn sine fire første studiolåter, og i dag ble Dear Darling in Heaven sluppet på Spotify og Tidal.

I juni fikk Aurora Berger Halden Rotarys kulturpris for unge, lovende talenter mellom tolv og atten, den unge jenta har utmerket seg både på musikk- og teaterlinja på Risum og ellers i Halden by. Aurora var klar på at hun ønsket å bruke pengene til å spille inn noen av sangene hun har skrevet i et studio.

-I sommer spilte jeg inn totalt fire låter hos Ole Evenrud, forteller Aurora, og nå er nummer èn ute på Spotify og Tidal.

Dear Darling in Heaven

De andre sangene er ikke sluppet ennå, det ble julesangen Dear Darling in Heaven  som ble prioritert ut først fordi Aurora har jobbet så mye med den i år. Dear Darling in Heaven er skrevet sammen med mamma Monia, til minne om en venn som betød mye for Aurora og familien hennes.

-Sangen er skrevet til en god venninne som dessverre gikk bort alt for tidlig, forteller Aurora, en som betød mye for både meg og familien min. Julen er en tid hvor mange kjenner på savn, og jeg håper denne sangen også kan bety noe for flere og at den også kan få plass i andres hjerter.

Den travle Risum-jenta har mange bein å stå på. Hun spiller teater i Veslefrikk, synger og skriver egen musikk i tillegg til skolegangen. Fremtidsplanene er klare.

-Drømmen min er å satse på musikken og kunne leve av den, så målet mitt fremover er å skrive flere sanger og få nok til å kunne begynne å holde små konserter. Jeg håper å gi ut et helt album med nye sanger i 2018.

Hvilken sjanger operer du i?

-Dette er et spørsmål jeg blir stilt ganske ofte, jeg er faktisk litt usikker på hvilken sjanger jeg skal sette sangene mine i!

Jeg tror dere der ute rett og slett bare må ta en sving innom Spotify eller Tidal selv, og høre på Auroras nyslupne julesang. Så kan vi bli enige om en sjanger siden.

Foto: Julia Mattson.
Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer