Auksjonerer bort seg selv

Torsdag la Curtisen-kokken Sebastian Engh ut en melding på facebooksiden sin om at han ønsket å auksjonere bort seg selv for en god sak. Det tok ikke lang tid før det første budet på 10 000,- kom inn.

Sebastian Engh er kjent for å være en ettertraktet kokk som mange ønsker å benytte til private selskaper og matkurs. Denne gangen ønsker han å bruke dette for å skaffe midler som kan hjelpe en god venn i kampen mot kreft.
– Jeg møtte Karla Siverts første gang i NM i 2011. Hun var den eneste som lånte meg utstyr og hadde hjerte til å hjelpe en ”konkurrent”, forteller han.
Karla Siverts ble et kjent ansikt for mange når hun deltok på ”Kokkenes mester” på TV2 i 2013. Hun er kjøkkensjef på Smalhans i Oslo, og i tillegg ”Årets bondelagskokk” i 2015/2016. I slutten av 2013 fikk hun datteren Juno, og under keisersnittet oppdaget legene cyster på eggestokkene.
På en egen innsamlingsside på facebook står det at behandlingene så langt har feilet, og at kreften har spredd seg. Det er satt i gang en innsamlingsaksjon for immunterapi, slik at hun skal kunne få forlenget livet litt.
– Karla er en god venn og en kvinnlig kokk som er utrolig dyktig i et mannsdominert yrke. Det her er det minste jeg kan gjøre for henne, og jeg har full støtte fra styret på Curtisen, sier Sebastian.

Vilkårene for auksjonen er enkle.
Sebastian kan være ”din kokk” for en dag, det gjelder frem til 1.mai 2017. Hele auksjonssummen går til innsamlingsaksjonen for Karla.
Auksjonen avsluttes tirsdag 10.mai kl 18.

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer