Åtte tips til helgen

Den første helgen i oktober byr på flere forskjellige kulturopplevelser. Lista er nok litt preget av at det er høstferie, men vi oppfordrer uansett alle til å bruke Haldens kulturaktører slik at de kan levere fine opplevelser hele året!
Foto: Kristoffer Sandven

Pøbbingo
Henrik Næss Diesen og Jørgen Nilsen hadde pøbbingo på Bryggerhuset i juni og da var det fullt hus og god stemning. Fredag kveld satser de på å gjenta suksessen. De frister med snasne premier og mye moro!

Riksteatret til Brygga
Lørdag kveld tar Riksteateret turen til Brygga med forestillingen Fortrolige Samtaler.

fortrolige-samtaler_2015_foto-erik-berg_0665
Foto: Erik Berg 

Rosa Sløyfe
Lørdag blir det mye rosa i Halden. På dagen er det marsj og på kvelden er det konsert for å samle inntekter til Rosa Sløyfe-aksjonen som har fokus på brystkreft.

Oktoberfest
Lørdag kveld er det Oktoberfest på Sponvika Vertshus.

Konsert på Bryggerhuset
Lørdag kveld står et knippe haldensere på scena på Bryggerhuset. Det er bandet Some Velvet Evening som skal spille The songs of Lee Hazelwood.

Forfattermøte i festningen
Søndag inviterer Halden Litteraturforening til forfattermøte for barn med Lene Ask.

Konsert på Siste Reis
Signe Marie Rustad slipper i høst sitt andre album, «Hearing Colors, Seeing Noises». Søndag  stopper hun innom Halden på sin releaseturné.

Kammeropera på teateret
Har du lyst til å avslutte helgen med en opplevelse utenom det vanlige kan du ta turen til Fredrikshald teater søndag ettermiddag. Norsk Kammeropera setter opp både foredrag og forestilling.

 

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer