Athletic Live #6

Konsertserien Athletic Live fortsetter å rulle og gå på det sjarmerende studioet i Tordenskjoldsgate 1. Neste artist ut er jazzartisten Siril Malmedal Hauge, hun kommer for å spille på Athletic Sound mandag 6.mai.

Siril Malmedal Hauge er en ny og spennende stemme på den norsk jazzscenen. Hun er en ettertraktet og allsidig vokalist, aktiv i en rekke prosjekter som både vokalist og instrumentalist. Med sterke røtter i jazztradisjonen, er hun kjent være en strålende formidler av ord og melodier, i tillegg til sin evne til å tilpasse seg det instrumentalistiske.

Hennes nye album “Uncharted Territory” er en perfekt blanding av popens energi og tilgjengelighet, med folk og jazzelementer som bugner av melodisk friskhet. Med Sirils vakre, klare og uttrykksfulle stemme, befinner låtene seg i et iørefallende landskap, men med en god dose finurligheter. Tekstene varierer fra tyngre til fjærlette tema og blir omtenksomt pakket inn, med knallsterke prestasjoner i alle ledd. Den har fått strålende kritikker i norsk presse. Terje Mosnes skriver på jazzinorge: “Flott, fengende og fjellstøtt debutalbum. Siril Malmedal Hauges første album som leder er tungt lastet med gode melodier og knallsterke utøverprestasjoner.”og Aftenposten følger opp med: «Med Uncharted Territory viser hun hvor sterkt hennes kunstneriske ståsted er blitt.»

Albumet er innspilt og mikset i Athletic Sound i Halden med Dag Erik Johansen, og har et organisk preg med en deilig varm old-school vibe. Hver låt, hver frase og hver note – så ujålete og levende som det skal være!

“Siril Malmedal Hauge befinner seg kanskje i ukjent terreng, men hun har valgt seg en god musikalsk retning. ⭐️⭐️⭐️⭐️🌟”
— Klassekampen

“Siril Malmedal Hauge befinner seg kanskje i ukjent terreng, men hun har valgt seg en god musikalsk retning. ⭐️⭐️⭐️⭐️🌟”
— Klassekampen

Et svært overbevisende første soloalbum. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️”
— Dagsavisen

Denne halvtimen kan oppleves som en uendelig tur på musikkens kreative vinger, samtidig som det er lett å tenke: Nei faen!? Er den ferdig allerede…”
— The Willhelmsens

Siril Malmedal Hauge – vokal, mandolin
Martin Myhre Olsen – saksofoner
Torgeir Hovden Standal – gitarer
Kjetil André Mulelid – piano, orgel
Martin Morland – bass
Henrik Lødøen – trommer

Hjemmeside: www.sirilmalmedalhauge.com
Facebook: https://www.facebook.com/sirilmalmedalhauge/
Film: Lonely Avenue: https://youtu.be/MUamRnT32eY

Dørene åpner kl 19.00
Konsertstart kl 20.00
CC 150

Grensen Burger står for servering!

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer