Artistslipp på Siste Reis

Det ligger an til å bli en aktiv vår på konsertfronten på Siste Reis Pub, med både lokale, nasjonale og internasjonale størrelser på programmet.

I dag annonseres de første sju av artistene som skal entre den intime scenen på Reis, og ryktene sier at et par av de aller største godbitene ennå ikke er klare for å annonseres. Under følger en liten oversikt og kort presentasjon av de klare artistene:

2/2 Blåsekompaniet & Den Gamle Kaptein

Under ledelse av Den Gamle Kaptein (Reidar Fosdahl Jr.) byr blåsekompaniet på bossanovaer, tangoer, valser og marsjer, ispedd noen mer moderne kjenninger. Kapteinen binder det hele sammen med fyrrig dirigering og artige anekdoter.

28/2 Gringo Star (US)

Fra Atlanta, Georgia kommer Gringo Star med en psykedelisk blanding av garage, powerpop og klassisk rock. På sensommeren 2018 kom de med sitt hittil siste album Back To The City, som har fått strålende kritikker fra blant andre Rolling Stone, Consequence of Sound og Paste Magazine.

7/3 Johan Berggren & Innflytterne

Etter å ha tilbragt et halvår i Nashville for inspirasjon er den nå Oslo-baserte artisten klar for å vise fram innsatsen han har lagt ned. Med seg til Siste Reis tar Berggren med seg ”Innflytterne” bestående av Christoffer Karlsrud Dahl på bass, Saul Njie på trommer og Thorleif Bratval på gitar.

Johan Berggren og innflytterne dukker opp på Reis i mars.

29/3 Stychnine

«Our songs are in truly good hands when you guys play them. You do a great job on stage.» -Rob Lind, The Sonics 2018

Bedre skussmål kan vel ikke et The Sonics-coverband få?

31/3 The Crates

Oslobaserte The Crates består av medlemmer med bakgrunn fra mange band og sjangre, noe man fort også merker. Stappet med energi, og medlemmer haldensere kan kjenne fra band som blant andreNorsk Råkk og Olafly

14/5 Jerry Leger (CAN)

Under ett år etter at han sist var på besøk på Siste Reis er han tilbake igjen. De som var der sist kan melde at dette er americana av absolutt ypperste merke.

31/5 Kosmik Boogie Tribe

Boogiepunk fra hovedstaden. Medlemmene i KBT har bakgrunn fra så mange av den norske undergrunnens mest sagnomsuste band at det nesten er for et undergrunns superband å regne.

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer