Arrangementet du ikke vil gå glipp av

For 6. året på rad fylles Fredrikshalds teater med byens unge flinke musikkspirer. Unge Folk i Halden har blitt et solid arrangement du ikke vil gå glipp av.

På plakaten i år har vi 7 varierte innslag som vi tror vil sette et spor i deg lørdag 10. desember.
Billettene slippes på Bryggerhuset Syd, i dag kl 17.00 hvor det også vil være en liten minikonsert i forbindelse med slippet.
Nytt i år, er at det vil være en kunstutstilling i ærverdige Konservativen i dagene før konserten, 7.-9. desember. Der vil det finnes mange spennende kunstverk av Emilie Langbråthen, Viktor Sandberg, Thea Arntzen, Susannah Eeg, Astrid Ellensdatter Mork-Knutsen og Sara Nygaard.
Artistene:
  • Huma Luma har allerede blitt et etablert popnavn her i byen. I høst har de kvernet låtene sine i Athletic Sound til det som skal bli deres debutalbum. De låter bedre enn noen gang.
  • Gevir er kadaverrestene etter Nedbør, The Red Parrot og Pretty Diesent. De har funnet sammen og skal ta oss med inn et norsk viserocklandskap.
  • Sanne Knudsen og Kasper Bjerrum går sammen på musikklinja. I høst spilte begge på H2H-konserten på Risum og imponerte.
  • The Annex, med Haavelsrud-brødrene i spissen, spilte på Teltscenen på Tons of Rock i år. Siden i sommer går det rykter om sjangerforandringer i kulissene, når de nå inntar teateret.
  • Amanda Bergstrøm er et ungt sangtalent som for mange vil være et nytt ansikt. Med seg på scenen har hun Håvard Dahle.
  • Ingvild Sivertsen og Benjamin Haavelsrud var å se på “Redd Risum”-demonstasjonen i sommer. De låt så bra at vi i Unge Folk i Halden måtte spille det inn dagen etter: https://www.youtube.com/watch?v=oJlWg9F0i78
  • Aurora Berger går på musikklinja på risum, og har allerede spilt på en del scener. I år ble hun tatt ut som èn av hundre til tv2 konseptet “The Stream”.
Du rekker begge konsertene
Til alle Bigbang-fans der ute, kan vi love at du både rekker å nyte en ung kveld i teateret og rusle over brua til kultursalen i god tid til oppvarmingsbandet Broen. En helaftens kulturkveld!
Pressemelding fra Unge Folk i Halden. 
Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer