Årets viktigste tur

Søndag 18.oktober arrangeres årets TV-aksjon. Inntektene går til Regnskogfondet og bevaring av regnskogen i flere større områder i Brasil, Peru, Kongo og Ny-Guinea.

I Halden er TV-aksjonskomiteen godt i gang med sluttinnspurten. De mangler fortsatt bøssebærere, men aksjonsleder i Halden ,Else-Marie Andersen Guldahl, er imponert over engasjementet så langt.
– Halden Frivilligsentral står for den praktiske gjennomføringen av TV-aksjonen. Det er topp med frivillige lag og foreninger fra hele byen som trår til sammen med de frivillige hos Frivilligsentralen, forteller hun.

Den kjente forfatteren Gert Nygårdshaug er en av støttespillerne til TV-aksjonen. Han har uttalt seg til den lokale aksjonsgruppen i Halden.
– Mine lange opphold i regnskogen i Amazonas, der jeg ofte har bodd sammen med urbefolkningen, har gjort at jeg er glødende engasjert i bevaringen av regnskogen. Oppholdene der nede ga meg inspirasjon til bøkene Mengele Zoo, Himmelblomsttreet og Afrodites Basseng. Så derfor: Støtt TV-aksjonen, oppfordrer han.
Else Marie Andersen Guldahl håper mange tar oppfordringen.

12088543_1640720806186727_6951620501487604369_n

 

Det er flere muligheter til å bidra:

– Meld deg som bøssebærer

– Gi ditt bidrag til bøssebæreren som kommer på døren søndag 17.oktober

Tegn for regnskogen

By på auksjonen

Artikkelen er skrevet i samarbeid med TV-aksjonskomiteen i Halden.

Kommentarer

kommentarer