Åpner utstilling på Rød til helgen

Annonse: Galleri Lille Martine holder til i gågata og er det galleriet som sørger for at haldenserne får tilgang til flotte utstillinger på Galleri Rød. Denne helgen åpner de årets første utstilling.
Foto: Nina Røsnæs 

Galleri Lille Martine viser fram mange kunstnere i galleriet i gågata og med jevne mellomrom arrangerer de utstillinger på idylliske Rød. Lørdag åpner de utstilling med to vestfoldinger. 
– Sophie Nyrerød er en billedkunstner fra Teie i Vestfold. Hun jobbet i mange år som journalist, men de siste årene har hun fylt opp mange lerreter med flotte og sterke farger! Hun maler ofte store, fargerike ballerinaen som danser over lerretene med tåspissko, forklarer Christine Willoch Mathisen.
– Stein Smaaskjær er fra Tønsberg, og jobber både som skulptør og maler. Han har gjort seg spesielt bemerket med sine skildringer av musikere, og mange av bildene hans bærer preg av jazzmusikk. Han maler også alt fra store, abstrakte og fargerike malerier til portretter av mennesker alene eller i grupper.

Dette er en salgsutstilling så Christine håper naturligvis at flere lar seg inspirere til å kjøpe med noe hjem som kan pryde for eksempel stueveggen.
– Vi skal ha åpent både denne helgen og neste helg så det blir mange muligheter til å ta turen innom.

Og når du først er i området kan det være verdt å sjekke ut lunsjmulighetene hos Herregårdskafeen og ta en rusletur i hagen på Rød Herregård.

Artikkelen er annonsørinnhold fra Galleri Lille Martine.

Kommentarer

kommentarer