Åpner multisportbane med konsert!

Onsdag 28. september gjenåpnes sportsbanen på Rødsberg ungdomskole med konsert, basketballturnering og oppvisning fra Fargespill.

Endelig er rehabiliteringen av sportsbanen på Rødsberg ferdig, og onsdag inviterer skolen til åpning av banen klokken 17.30. Programmet blir som følger:

Unnslipp 17.30

Åpningstale v/elever

Oppvisning fra Fargespill

Basketballturnering mellom elever og lærere

Konsert med Capow X2G

DJ Smith spinner plater

Ferdig ca 20.30

Det blir kiosk med mat og drikke!

DJ Smith kommer fra Oslo, og har snurret plater for Norges befolkning siden 2011. Hun har tidligere jobbet i musikkavdelingen til noen av Norges aller største radiokanaler, blant annet Radio Norge, Radio Rock, Top 40, Kiss og Vinyl. Dj Smith har en forkjærlighet for remikser og låter du har glemt at du elsker! Hun har fått folk til å elske livet under spillejobber på Grims Grenka`s  takterrasse, Latter, Stratos, Veritè, Pride-paraden, Cesar bar, Internasjonalen, under Evafestivalen og til og med i Den Norske Opera. 
 
Duoen Capow X 2G består av Bruno Capodistrias (Capow) og Imanuel Kimani (2G) fra Kløfta. De er 12 og 14 år gamle, og deres største drøm er å reise Norge rundt og spille. I 2022 slapp de singelen 31. etasje, som umiddelbart kom på Spotifys topp ti liste. På TikTok har duoen 14k følgere, og millioner av visninger. 

Fargespill er mer enn bare en forestilling i kultursalen hver vår, de reiser rundt og underholder med dans og sang hele året og har mange dyktige barn og ungdommer i stallen.

 

Kommentarer

kommentarer