Åpne Atelier Østfold

Line Bergseths atelier, foto: Siri Heide Larsen.

Møt østfoldkunstnerne i deres atelier og verksteder 14.- 15. oktober kl. 12:00-17:00.

Østfold kunstsenter og kunstnere i Østfold inviterer publikum til åpne atelier og verksteder. ÅPNE ATELIER ØSTFOLD er en videreføring av fjorårets arrangement som var en del av kunstfestivalen –SKOP. I år åpner omtrent 30 kunstnere dørene for publikum, i tillegg til at det er en rekke utstillinger i Østfold den aktuelle helgen. Arrangementet er en gyllen mulighet til å få et innblikk i hva som rører seg i Østfolds kunstliv og å se hvordan kunstnerens arbeidsplass fungerer!

Line Bergseth i sitt atelier i Nössemark. Dette bildet er fra fjorårets arrangement. Line Bergseth har åpent atelier i helgen. Foto: Siri Heide Larsen.

Lørdag 14. oktober:

Åpne atelier og utstillinger i Aremark, Eidsberg, Hvaler, Moss, Rygge.

Søndag 15. oktober:

Åpne atelier og utstillinger i Fredrikstad.

Østfold kunstsenter arrangerer guidet tur i Fredrikstad søndag 15. oktober. Oppmøte ved Østfold kunstsenter kl. 13:00. Turer varer i omtrent 1,5- 2 timer og går gjennom Gamlebyen før gruppen ender opp på Hydrogenfabrikken. Det er ikke nødvendig å reservere plass på forhånd.

Info og adresser til de ulike atelierene, verkstedene og utstillinger som holder åpent finner du i KUNSTKART ØSTFOLD.

Åpningstidene varierer noe, så sjekk med stedet du ønsker å besøke! Arrangementet er gratis, barnevennlig og åpent for alle.

Tekst: Østfold Kunstsenter

Les mer om arrangementet på Østfold Kunstsenters Facebookside.

Kontaktperson ØKS:

Lona Hansen, 69 31 09 95, 414 09 099 ( lona.hansen@ostfold-kunstsenter.no).

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer