Apa, Ted og Elfie kommer til Brygga

Førstkommende torsdag kommer de populære figurene fra Vennebyen til Brygga Kultursal. 

Brygga Kultursal har et spennende og innholdsrikt program denne høsten.  En av satsingene er familievennlige forestillinger.
– Det er første gangen Vennebyen skal på turné til kulturhus i Norge så vi er glade for at de tar turen innom Halden, forteller Martin Gundersen i Kultursalen.

I Vennebyen blir du raskt kjent med figurene Apa, Ted, Elfie og Jumpi. På torsdag skal Apa, Ted og Elfie planlegge en stor overraskelsesfest til Jumpis bursdag, men det er ikke alt som går etter planen.
– Barna kan glede seg til mange forviklinger og komiske situasjoner.

Arrangøren lover at det blir både humor og spenning, sang og dans og selvfølgelig en stor bursdagsfest med magiske trylletriks!

Konseptet Vennebyen feirer 10 år i år. I 2006 kom de første barnebøkene ut og siden den gang har det blitt mange forskjellige produkter. TV-serien har blant annet vært vist på TV2.
– Vennebyen bygger på barns fascinasjon for nødetatene. Apekatten Apa har hovedrollen som politirekrutt godt supplert av elefanten Elfie og bjørnen Ted som er rekrutter i brannvesenet og ambulansetjenesten, forteller arrangøren City of Friends.

Forestillingen varer i 60 minutter og passer godt for barn mellom 3 og 10 år.
Billetter kan kjøpes her.

***

Knalltilbud på billetter! 

De 10 første som melder seg får muligheten til å kjøpe billettene til “2 for 1” pris! 
For å melde din interesse må du sende oss en melding på facebook eller sende oss en mail: trine@kandusi.no 

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer