Ansatt ved HiØ nominert som Årets Barnehageinspirator

Private Barnehagers Landsforbund kårer hvert år Årets Barnehageinspirator.

Det er barnehagelærerstudenter fra hele landet som står bak nominasjonene og en jury som velger ut fem finalister. 63 kandidater har blitt foreslått og en av dem juryen har plukket ut er Jan Ingar Båtvik ved Høgskolen i Østfold.
– Studentene definerer ham som faglig dyktig og beskriver ham i den sammenheng som et leksikon. I undervisningen brenner han for studentene, engasjerer og motiverer. Båtvik er en kreativ formidler som tar med seg studentene ut av forelesningssalen, skriver PBL på nettsiden.

Båtvik

Nominasjonen har blitt tatt imot med glede hos Høgskolen i Østfold.
– Gratulerer til Jan Ingar Båtvik som en av fem finalister til Årets barnehageinspirator 2017! Båtvik underviser i natur, helse og bevegelse ved HiØ sin barnehagelærerutdanning.

– Det har vært en vanskelig utvelgelsesprosess med mange dyktige kandidater som kan vise til imponerende kvalifikasjoner. Det har vært omfattende, men når det er sagt så står vi igjen med fem svært gode kandidater i finalen, sier juryen som består av professor ved NLA Høgskolen i Bergen, Gunhild Hagesæther, leder for pedagogstudentene i Utdanningsforbundet, Silje Marie Bentsen og styreleder i PBL, Eirik Husby.

Båtvik er nominert sammen med Agnes Margrete Bjorvand, Gjertrud Stordal, Monika Röthle og Randi Elisabeth Nordlie.
I vinnerpotten ligger en pris på 50 000 kroner.

Avstemmingen foregår på PBL sin facebookside.

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer