Annie inntar kultursalen

En fullpakket kultursal fikk skue de flinke barna fra Veslefrikk spille musikalen Annie mandag kveld.

Å se en musikal med Veslefrikk er så absolutt ikke den verste måten å starte uka på, ganske langt i fra. Mandag kan jo ikke være blå når flinke og spilleglade Veslefrikk-barn fyller scenen i kultursalen med sang og skuespill. Annie er ypperlig for Veslefrikk, musikalen tåler mange barn på scenen og det er plenty av numre som kler allsang med mange store og små sangfugler. Og mange, det er de jo i Veslefrikk. Alle får stå på scenen!

Flotte og modige Melissa Ademi som spiller Annie! Hun er på scenen nesten hele stykket gjennom, og synger mye alene! Men det er ikke bare Melissa som er flink, det er de jo alle sammen.

Melissa Ademi spiller en flott Annie i kultursalen mandag kveld. Foto: Ellen Midtfjeld.
Mange flinke Veslefrikkbarn!

Det er bare å ta av seg hatten for Monia Berger Lund og Veslefrikk-gjengen hennes. Logistikken alene må være voldsom når alle disse barna – og mange er ganske små – skal ut og inn på scenen og synge i ulike kostymer til ulike tider. Totalt er det 112 barn og voksne som skal på scenen i løpet av de to forestillingene mandag og tirsdag, pluss en vaskeekte hund!

Hunden Lucy er den fødte scenehund!

Og sceneskiftene krever sitt, det er ikke småtteri som skal flyttes rundt. Veslefrikks kulisser blir flottere og flottere for hvert år, og som før er det Monias mann Kjell-Erik som tegner og snekrer kulisser.

Flotte kulisser i kultursalen mandag kveld!

Annie har jo noen voksenroller også, som spilles av den selvsamme voksengjeng som som oftest besitter disse type roller i Veslefrikks oppsetninger – til glede for oss i publikum. Vi snakker selvfølgelig om Jonas Borge Stafsengen, Martin Kingsrød Larsen og Silje Sørby Hansen.

Martin Kingsrød Larsen er flott og ond som den fæle Miss Hannigan.
Oliver Warbucks spilles av den eminente Jonas Borge Stafsengen, som for anledningen har tatt alt håret! DET er dedikasjon til kunsten folkens!
Silje Sørby Hansen spiller Warbucks assistent Grace.

I tillegg har Monia hanket inn Veslefrikks nye voksenteatergruppe som korister i Annie, og det passer fint med litt ekstra fyll her og der i fellesnumrene. Hanne Bærkas-Buer fra voksengruppa får sågar skinne litt alene også:

Hanne Bærkas-Buer!

Musikerne sitter godt gjemt i et hjørne og bak en kulissevegg hele kvelden, men vi hører dem godt og de gjør en flott jobb! Vi snakker om Silje Kathinka Erichsen på tangenter, Vidar Eilertsen på trommer, Stephan Smith på trompet og Lars Martin Torp på bass.

Monia er fornøyd etter forestilling. Alt gikk etter planen.

-Jeg er stolt og veldig fornøyd med alle de flinke barna og voksne som er involvert i Annie, sier Monia. Jeg får jo ikke sett forestillingen sånn som dere ser den fra salen, jeg må jo være i kulissene og sørge for at alt går i orden! Men det virker som alt gikk fint!

Musikalen Annie spilles også i morgen tirsdag, men også denne forestillingen er utsolgt! Bedre lykke neste gang!

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer