-All ære til gjestene våre!

Til uka fyller Grensen Burgerbar 5 år! Femårsdagen skal feires med konsert, quiz, bursdagsfest og masse kake.

Torsdag neste uke er det fem år siden Emilie Langbråthen åpnet dørene til burgerbaren sin for første gang. Jeg får audiens til en liten prat med Emilie fredag ettermiddag, til tross for at hele Bomkræsjbang-gjengen har inntatt burgersjappa for å feire egen innsats. Businesspartner Lene har ikke tid til å prate, hun står på kjøkkenet og lager burger.

Gratulerer med femårsdagen!

-Takk! Det er veldig stas! Jeg håpet da vi åpnet at vi skulle klare oss i hvert fall en stund, og fem år er et godt kakestykke synes jeg. Nå ser vi jo at konseptet funker, og at folk setter pris på det. Vi ser at de samme gjestene fortsetter å komme tilbake, og ting har satt seg litt. Det er veldig morsomt!

Det har vært fem år med blodslit, mange mange burgere og veldig mye glede.

-Det har vært kjempegøy, sier Emilie, vi har hatt det veldig morsomt og vi har lært utrolig mye. Og vi har hatt besøk av så mange fine folk og band, og blitt kjent med så mange nye mennesker. Jeg føler meg skikkelig heldig. All ære til gjestene våre! Men det har vært slitsomt også. Det koster tid og penger å tilby et bra konsept. Vi har heldigvis tålmodige samboere begge to!

Messerschmitt spilte på Grensen Burgerbar på klubbkvelden før Tons of Rock i fjor. Foto: Ellen Midtfjeld.

Jubileumsuka

I uka som kommer skal femårsdagen feires skikkelig. Onsdag er restauranten stengt for et lukket bursdagsselskap for samarbeidspartnere og venner, men resten av uka skal det feires for åpne dører.

-På torsdag er det musikkquiz med Hanne og Stine og gratis marsipankake til alle gjester så langt det rekker, forteller Emilie. Vi har bestilt bursdagskake fra Motz, så det er rundt seksti kakebiter som skal deles ut til gjestene som kommer den dagen. På fredag blir det konsert med Squareheads!

Lørdag er det stand up-festival på Sydsiden, så da er det kun åpent for dem som har kjøpt billett til festivalen. Hvis du vil ha sitteplass denne kvelden må du skynde deg å bestille bord, for det er snart bortbestilt alt sammen. Emilie anbefaler å bestille bord til alle kveldene i jubileumsuka, for de har fått mange bordreservasjoner allerede.

En kjærlighetserklæring

De første årene var det puben som var hjertet i Burgerbaren. I 2016 da Lene Henriksen kjøpte seg inn som partner i restauranten bestemte Lene og Emilie seg for å videreutvikle konseptet, og gjøre restauranten enda bedre.

-Da bestemte vi at vi skulle pusse opp restauranten, freshe opp menyen og gi restauranten litt ekstra kjærlighet. Det var mye jobb, men nå føler vi at vi har skapt en restaurant med koselig atmosfære der folk i alle aldre føler seg velkomne og godt ivaretatt.

Lene og Emilie er opptatt av å ta godt vare på kundene.

-Jeg føler det er en kjærlighetserklæring når folk velger å komme hit og vi får lov til å lage mat til dem. Vi skal ta godt vare på dem som kommer hit. Servicen er alfa og omega så klart. Når folk går ut for å bruke penger på en restaurant bør de få mye igjen for pengene. Kanskje det er den ene gangen den måneden de er ute og spiser. Det er veldig viktig for oss at kundene føler de får mye igjen for pengene de legger igjen her.

Kommet for å bli

Grensen Burgerbar har kommet for å bli.

-Vi kommer til å fortsette så lenge det går, sier Emilie, og så lenge vi synes det er moro. Og foreløpig er det veldig moro, så jeg tenker at vi har kommet for å bli. Vi legger sjela vår i det her, og vil at det skal være en restaurant for alle.

Grensen Burgerbar har hatt mange brettspillkvelder, og har en stor brettspillpark som gjestene kan bruke. Her er brettspillentusiast Aasmund Kaldestad med på bildet.

Fremtiden ser altså lys ut for burgerbaren på Sydsiden.

-Jeg håper folk fortsetter å sette pris på konseptet vårt, sier Emilie, og at de fortsetter å komme å spise hos oss! Jeg må passe på å skryte litt mer av Lene. Lene er helt fantastisk, hun er superflink og jeg vet ikke hva jeg skulle gjort uten henne. Jeg er utrolig glad for at hun kjøpte seg inn for to år siden.

Da gjenstår bare å gratulere med femårsdagen! Hipp hurra!

Les mer om konserter og tidspunkter på Grensen Burgerbars Facebookside.

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer