Aldri nok rock på Frivilligsentralen

Torsdag kveld skal Frivilligsentralen ha storstilt åpning av uteplassen bak frivillighuset i Violgata 14. Tor Brynildsen, Hege Brynildsen og Omar Østli kommer for å spille og synge. 

-I sitt åttiende år og med en utsolgt konsert i Brygga Kultursal til høsten, kommer Tor Brynildsen med band til frivilligsentralen i kveld for å spille en times lang konsert fra kl 18.00 forteller Wenche Erichsen.

Endelig har uteplassen på Frivilligsentralen fått et tak, sånn at det er lettere å holde utendørsarrangementer i frivillighusets bakgård. La oss bare håpe det ikke dukker opp noen tornadoer i Violgata i kveld, sånn at Wenche & Co. får feiret uteplassen sin i fred og fordragelighet!

-Vi håper bare regnet holder seg unna! sier Wenche. Om det blir mye regn og torden så flytter vi konserten inn i Whitebox.

Den Kulturelle Spaserstokken har invitert spesielt beboere fra institusjonene i Halden, det blir hentet beboere med maxitaxier fra både Bergheim og Vaterland til konserten.

-Musikkelskere fra 0-100 år er velkommen til denne kvelden som vi gleder oss stort til, sier Wenche. Forrige gang Tor Brynildsen gjestet frivilligsentralen var det fullt hus og kjempegod stemning!

Rolf B Wegner kommer fra Oslo til Halden denne kvelden for å klippe snor og foreta den offisielle åpningen av utescenen, blant annet ved  å fortelle om et lite hus som sto akkurat på den samme plassen som utescenen i bakgården er i dag og som ble satt opp på 1800-tallet og revet i 1951.

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer