Aldri FREåFÅ i Brygga kultursal

De aller fleste har hørt om Ole Ivars og forbinder dem gjerne med dansegalla. 8.april kan du oppleve dem i en litt annerledes versjon i Brygga kultursal.  Da inviterer de til showkonsert. 

Dansebandet har vært aktive i en mannsalder og feiret for litt siden med 50-års jubileumskonserter. William Kristoffersen i bandet forteller at ideen om en showkonsert kom fordi de ville videreføre suksessen med jubileumskonserter.
– Det kom frem noen ideer om å ta det litt lenger enn bare å spille de kjente sangene våre fra scenen. Vi ville ha frem humoren som vi har i bandet, forteller han.
Kristoffersen skriver låtene for Ole Ivars, og i 2006 skrev han ”Det er aldri fred å få”.
– Den sangen er utgangspunktet for showet og navnet på det – ”Aldri FREåFÅ.”.

13583.7

Martin Gundersen, daglig leder i Brygga kultursal, er veldig fornøyd med å få showkonserten til Ole Ivars i Halden. Han mener publikum kan forvente seg noe annerledes fra de erfarne musikerne, samtidig som det blir det velkjente Ole Ivars-stempelet.
Det er Kristoffersen helt enig i.
– Publikum kan forvente seg Ole Ivars-musikk. Vi skal innom over tretti låter i løpet av de to timene. Det blir to timer med humor og alvor, akkurat slik våre fans er vant til. I tillegg har vi flere sketsjer med kostymeskift og morsomheter som får frem latteren i salen, sier han.
– Vi bruker også mange flere instrumenter på scenen under showkonserter enn det vi gjør til vanlig.

Ole Ivars er godt kjent med Halden, og gleder seg til å underholde haldenserne igjen.
– Vi har vært med på Allsang på Grensen to ganger, vi har også spilt i Tistedal og på Elgfestivalen. Det blir fint å komme tilbake!

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer