Akustisk kveld med Marit Trønnes og band

Fredag 26. januar arrangerer Kommandanten Musikkpub med Marit Trønnes og band på festningen.

Fredag neste uke tar Marit Trønnes med seg bandet sitt og rigger seg til på Den Gamle Kommandant. Årets andre musikkpub hos kommandanten blir en akustisk kveld.

-Dette blir en uhøytidelig og intim kveld, forteller Marit, det skal være en akustisk pub-kveld med trubadur-stemning. Det blir litt trøkk også, vi skal veksle litt på tempo og stemning gjennom konserten.

Marit og bandet skal spille fra Marits plateutgivelse Tida er inne, som ble sluppet i 2016. I tillegg vil det dukke opp noen coverlåter, og dessuten blir det premiere på en egenskrevet, engelsk låt som Marit aldri har spilt live før.

I høst har Marit brukt litt tid på å sette sammen sitt eget band. Resultatet ble et band bestående av Peer Mork-Knutsen på gitar, Tommy Kristiansen på bass og Magne Skibsted Jensen på gitar og vokal. Keyboardist Marita Furuvarp, og trommis Svein Tore Furuvarp er også med i bandet, men skal ikke spille på konserten på fredag.

-Bassisten vår, Tommy, har lånt Lise Ørnelunds akustiske bass for anledningen, forteller Marit, og det er jo litt gøy.

Om egen sjanger sier Marit:

-Jeg ville nok ha kalt det visepop, men det er jo et element av rock i dette også. I hvert fall i noen av sangene. Jeg satt jo hjemme med gitaren i fanget da jeg skrev disse sangene, og da var det på en måte viser jeg skrev. Men da vi spilte det inn i studio kom det mer ut som pop-rock.

Set-lista for neste ukes konsert er klar, og bandet er altså på plass. Det blir mest sannsynlig Magne som vil fungere som en slags konferansier på konserten.

-Magne er jo veldig glad i å snakke, ler Marit han er jo nesten ustoppelig til tider. Så det er naturlig at står for det meste av snakkingen!

Kommandanten byr på en enkel pub-meny i anledning Musikkpuben. Det blir lapskaus, pølser og snacks.

-Kom og kos dere med en festningsøl, god pubmat og god akustisk musikk, oppfordrer Marit avslutningsvis.

Musikkpub på Den Gamle Kommandant med Marit Trønnes og band altså dere, neste fredag klokka åtte!

Billetter selges kun i døra! Musikkpub-menyen består av lapskaus, pølser og snacks. Det er strødd i bakken utenfor, og for den som er dårlig til beins er det lov å bli kjørt helt til døren hos kommandanten.

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer